A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Знову горе, біль і розпач… На 34-му році обірвалося життя ще одного нашого земляка, захисника України Каплуновського Сергія Леонідовича.

Дата: 28.02.2023 16:23
Кількість переглядів: 183

Фото без описуСергій народився 17 грудня 1989 року у Ков’ягах. Тут пройшли його дитячі і шкільні роки. Ставши на стежину дорослого життя, працював монтером колії Люботинської дистанції колії (ПЧ-10) Південної залізниці. 


У перші дні після масштабного вторгнення російських військ в Україну звернувся до військкомату, сповістивши про своє бажання боронити від підступного ворога рідну землю. На військову службу був призваний 27 лютого 2022 року.
Воював стрільцем-помічником гранатометника, проявляючи стійкість і мужність при виконанні бойових завдань. 22 лютого 2023 року в боях біля населеного пункту Новоселівка Сватівського району Луганської області був тяжко поранений.  Три доби лікарі військово-медичного клінічного центру Північного регіону м. Харків боролися за його життя, але врятувати, на превеликий жаль, не змогли.


Каплуновський Сергій Леонідович помер 25 лютого 2023 року.   У спогадах рідних, друзів, колег він назавжди залишиться спокійною, щирою, врівноваженою людиною, сумлінним, добросовісним спеціалістом, вірним другом і справжнім воїном, який без вагань став на захист своєї Батьківщини.


Найщиріші слова співчуття від Валківської міської ради – мамі Лідії Іванівні, брату і сестрі Сергія Каплуновського, а також усім, для кого він був і назавжди залишиться дорогою, рідною людиною.
Схиляємо голови у скорботі.
Вічна пам’ять Герою!


Прощання з Сергієм Каплуновським та похоронна процесія відбудуться завтра, 1 березня, о 14 год., за адресою: сел. Ков’яги, вул. Харківська, 16.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних