A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Сесія міської ради

Дата: 27.02.2023 10:21
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Пленарне засідання чергової ХХХІІІ сесії Валківської міської ради VIII скликання відбулося за участі 20 депутатів.

Відповідно до затвердженого порядку денного депутати заслухали 60 питань, ухваливши відповідні рішення. Усі питання напередодні пленарного засідання були ретельно опрацьовані профільними депутатськими комісіями та рекомендовані для розгляду на сесії.

Про роботу Валківської міської ради за 2022 рік депутатам, а також усім присутнім у залі засідань прозвітував Валківський міський голова Валерій Скрипніченко.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати заслухали та затвердили звіт начальника фінансового управління Лариси Левчук про виконання бюджету Валківської міської територіальної громади за 2022 рік, а також ухвалили пропоновані зміни до бюджету-2023.

Програму «Про забезпечення продовольчої безпеки Валківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки» депутатам представив начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Олександр Грінченко. Після обговорення вона була затверджена більшістю голосів депутатів.

У ході пленарного засідання депутати затвердили:

план роботи Валківської міської ради VIII скликання на 2023 рік;

звіти про виконання фінансових планів за 2022 рік комунальними некомерційними підприємствами «Валківський ЦПСМД» і «Валківська ЦРЛ» та фінансові плани цих КНП на 2023 рік;

перейменування об’єктів топоніміки в селах Гонтів Яр, Костів, Огульці, Олександрівка, Скельки (Мельниківський старостинський округ), Кобзарівка, Минківка, Лисконоги, Гребінники, Мірошники, Велика Кадигробівка (Минківський старостинський округ), Буцьківка, Хворостове, Шарівка, Шевченкове, Шлях (Шарівський старостинський округ), Сидоренкове, Шелудькове, Очеретове (Сидоренківський старостинський округ);

Статут КП «Благоустрій» Валківської міської ради в новій редакції.

Рішенням сесії була утворена постійно діюча комісія із встановлення факту отруєння бджіл на території Валківської міської територіальної громади.

Схвалені депутатами два поєкти – «Потужна спецтехніка на благо громади» та «Створення центру громадсько-сільської реабілітації на базі КНП «Валківська ЦРЛ», представлені першим заступником міського голови Ігорем Нізельковським.

У блоці питань комунальної власності прийняті рішення:

про передачу в межах комунальної власності громади транспортних засобів;

про безоплатне прийняття у комунальну власність громади генераторів, визначення їх балансоутримувача та передачу їх в межах комунальної власності;

про затвердження в новій редакції переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації, передачі в оренду на аукціоні та без аукціону, і ряд інших.

Найчисленнішим був блок земельних питань. Ухвалені депутатами рішення стосувалися затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду; надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та ін.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних