A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Валківська ЦРЛ готується до відкриття пакету реабілітаційних послуг

Дата: 09.02.2023 16:55
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

На запрошення керівництва клінічного санаторію «Роща» Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, його заступниця Ольга Борщ та директор КНП «Валківська ЦРЛ» Артем Ковальов відвідали цей оздоровчо-лікувальний заклад.
Під час попередньої зустрічі у Валківській ЦРЛ з заступником директора КС «Роща» Станіславом Пазієм мова йшла про умови, необхідні для відкриття в нашій лікарні ще одного пакету медичних послуг – реабілітаційного.
-  Оскільки в «Рощі» цей вид медичних послуг уже успішно надається і заклад має необхідну для цього матеріально-технічну базу, персонал, то мені передусім було цікаво побачити на власні очі, як все це працює, - відзначає директор Валківської ЦРЛ Артем Ковальов. – А ще – обговорити з керівництвом санаторію потенційні варіанти взаємовигідної подальшої співпраці в наданні реабілітаційних послуг. І я відверто радий, що мої пропозиції були підтримані. Як і тому, що були досягнуті конкретні домовленості стосовно партнерської підтримки при створенні необхідних умов для відкриття відділення амбулаторної реабілітації у нашій лікарні.
Це - насправді дуже перспективний напрямок роботи, важливий як для відновлення здоров’я пацієнтів, так і для поліпшення рівня і якості надання медичних послуг у нашій лікарні та її подальшого статусу в районній та обласній  мережі закладів охорони здоров’я.
- І роботи у нас попереду дуже багато, щоб належним чином підготувати не тільки приміщення для майбутнього реабілітаційного відділення, а й відремонтувати інші відділення, енергомодернізувати будівлю лікарні, – зауважує заступниця міського голови Ольга Борщ. – Уже розумію, наскільки дороговартісними є зараз ці роботи, тому своїм завданням вбачаю знаходити міжнародні організації, благодійні фонди, долучатись до проєктів, які допоможуть нам у цьому. 
- Ця поїздка справді була результативною, - говорить голова громади Валерій Скрипніченко. – Обговорили перспективи підписання меморандуму про співпрацю з керівництвом санаторію, ще раз переконалися, наскільки важливим, затребуваним є і буде надалі пакет реабілітаційних послуг, намітили план подальших спільних дій.  А ще – познайомився справді з непересічною людиною – головним лікарем санаторію Валерієм Журавльовим. От дійсно, якщо людина талановита, то це проявляється в усьому. Валерій Олексійович – не тільки безмежно закоханий у свою професію лікар, а й успішний керівник, вмілий господарник, новатор, цікавий співрозмовник. І те, що ми порозумілися в багатьох позиціях, додає впевненості, що ми неодмінно досягнемо бажаного результату. 
Довідково. Клінічний санаторій «Роща» - один з головних центрів Східного регіону України, що виконують основну місію - швидке відновлення здоров'я після важких захворювань серцево-судинної системи, в тому числі після оперативних втручань на судинах серця, гострої церебро-васкулярної патології, наслідків травм і захворювань опорно-рухового апарату та інших органів і систем.

На базі клінічного санаторію «Роща»  через НСЗУ (Національну службу здоров’я України) успішно проводиться відновлювальне лікування хворих за двома основними спеціалізаціями: травматологія ( патологія опорно-рухового апарату) та неврологія.
Щоб отримати можливість пройти це лікування протягом 14 діб, необхідно у свого лікуючого лікаря (стаціонар або сімейний  лікар, з яким укладена Декларація) отримати електронне направлення на Медичну реабілітацію (код А57001) за профілем неврологія або травматологія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних