A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Обласний конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» - подання та реєстрація проєктів планується з 8 лютого по 8 березня 2023 року

Дата: 08.02.2023 12:10
Кількість переглядів: 300

Відбулось засідання Конкурсного комітету обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє»

Учасники Конкурсного комітету затвердили Положення та умови участі в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році, План організації та проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році, та конкурсну документацію для участі в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році.

Як зазначила голова Конкурсного комітету, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, обласна рада працює в штатному режимі та в тісній співпраці з обласною військовою адміністрацією, і про це свідчить, зокрема, відновлення проведення обласних конкурсів.

«Зазначу, що наша ініціатива проведення конкурсів була підтримана військовою адміністрацією щодо фінансування. Крім цього, сьогодні була апаратна нарада з представниками всіх військових адміністрацій області, на якій я проінформувала, що обласна рада, не зважаючи на дуже важкий час, працює в штатному режимі. І про це свідчить, зокрема, те, що ми даємо старт традиційним обласним конкурсам. Для мене дуже важливо, що ми не тільки відновлюємо проведення обласних конкурсів, а й удосконалюємо їх положення з урахуванням часу, На конкурс «Разом в майбутнє» громади зможуть подавати проєкти, які вже, на жаль, пов’язані з відновленням об’єктів, що постраждали внаслідок обстрілів», - зазначила голова обласної ради..

Тетяна Єгорова-Луценко також підкреслила, що необхідно надати всю необхідну допомогу громадам, які були деокуповані. З причини певної кадрової проблематики у цих громад можуть виникнути затримки з оформленням документів.

«Тому я хочу звернутись до організаційного комітету конкурсу з проханням надати допомогу деокупованим громадам. Крім цього, допомогу можуть надати громади, які вже добре знаються на особливостях проведення конкурсу «Разом в майбутнє», - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Заступник голови Конкурсного комітету, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна нагадала, що конкурс «Разом в майбутнє» працює з 2012 року і став візитівкою Харківщині.

«На жаль, у 2022 році конкурс не проводився, але сподіваюсь, що в цьому, коли Харківщина вже майже повністю деокупована, конкурс відновить свою роботу», - підкреслила Людмила Немикіна.

Вона проінформувала, що мета конкурсу - сприяння відновленню соціально-економічного розвитку на місцевому та регіональному рівні шляхом активізації партнерства територіальних громад, громадських ініціатив та комунальних структур у реалізації заходів місцевих галузевих програм.

«З урахуванням воєнного часу, до Положення про Конкурс внесли низку змін. Зокрема, прибрали умову відповідності проєктів стратегіям розвитку громад, а акцентуємо на програмах їх розвитку. Додали категорію учасників - військові адміністрації або їх структурні підрозділи. Крім цього надаємо можливість брати участь у проєктах комунальним підприємствам територіальних громад», - зазначила Людмила Немикіна.

Щодо затвердження конкурсної документації для участі в обласному конкурсі проінформувала секретар Конкурсної комісії, заступник начальника управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату обласної ради Олена Мороз. Зокрема, вона зазначила, що подання та реєстрація проєктів планується з 8 лютого по 8 березня 2023 року. Підсумковий звіт обов’язково погоджується з фінансовим органом та подається Конкурсантом до 1 грудня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.