Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Обласний конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» - подання та реєстрація проєктів планується з 8 лютого по 8 березня 2023 року

Дата: 08.02.2023 12:10
Кількість переглядів: 406

Фото без описуВідбулось засідання Конкурсного комітету обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє»

Учасники Конкурсного комітету затвердили Положення та умови участі в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році, План організації та проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році, та конкурсну документацію для участі в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році.

Як зазначила голова Конкурсного комітету, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, обласна рада працює в штатному режимі та в тісній співпраці з обласною військовою адміністрацією, і про це свідчить, зокрема, відновлення проведення обласних конкурсів.

«Зазначу, що наша ініціатива проведення конкурсів була підтримана військовою адміністрацією щодо фінансування. Крім цього, сьогодні була апаратна нарада з представниками всіх військових адміністрацій області, на якій я проінформувала, що обласна рада, не зважаючи на дуже важкий час, працює в штатному режимі. І про це свідчить, зокрема, те, що ми даємо старт традиційним обласним конкурсам. Для мене дуже важливо, що ми не тільки відновлюємо проведення обласних конкурсів, а й удосконалюємо їх положення з урахуванням часу, На конкурс «Разом в майбутнє» громади зможуть подавати проєкти, які вже, на жаль, пов’язані з відновленням об’єктів, що постраждали внаслідок обстрілів», - зазначила голова обласної ради..

Тетяна Єгорова-Луценко також підкреслила, що необхідно надати всю необхідну допомогу громадам, які були деокуповані. З причини певної кадрової проблематики у цих громад можуть виникнути затримки з оформленням документів.

«Тому я хочу звернутись до організаційного комітету конкурсу з проханням надати допомогу деокупованим громадам. Крім цього, допомогу можуть надати громади, які вже добре знаються на особливостях проведення конкурсу «Разом в майбутнє», - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Заступник голови Конкурсного комітету, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна нагадала, що конкурс «Разом в майбутнє» працює з 2012 року і став візитівкою Харківщині.

«На жаль, у 2022 році конкурс не проводився, але сподіваюсь, що в цьому, коли Харківщина вже майже повністю деокупована, конкурс відновить свою роботу», - підкреслила Людмила Немикіна.

Вона проінформувала, що мета конкурсу - сприяння відновленню соціально-економічного розвитку на місцевому та регіональному рівні шляхом активізації партнерства територіальних громад, громадських ініціатив та комунальних структур у реалізації заходів місцевих галузевих програм.

«З урахуванням воєнного часу, до Положення про Конкурс внесли низку змін. Зокрема, прибрали умову відповідності проєктів стратегіям розвитку громад, а акцентуємо на програмах їх розвитку. Додали категорію учасників - військові адміністрації або їх структурні підрозділи. Крім цього надаємо можливість брати участь у проєктах комунальним підприємствам територіальних громад», - зазначила Людмила Немикіна.

Щодо затвердження конкурсної документації для участі в обласному конкурсі проінформувала секретар Конкурсної комісії, заступник начальника управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату обласної ради Олена Мороз. Зокрема, вона зазначила, що подання та реєстрація проєктів планується з 8 лютого по 8 березня 2023 року. Підсумковий звіт обов’язково погоджується з фінансовим органом та подається Конкурсантом до 1 грудня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних