A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Відбувся чемпіонат з футзалу пам'яті А.Г. Свистунова.

Дата: 31.01.2023 16:05
Кількість переглядів: 221

Фото без опису32 футбольні команди взяли участь у відкритому чемпіонаті Валківської міської міської територіальної громади з футзалу пам’яті нашого земляка, легендарного тренера і справжнього фаната футболу Анатолія Свистунова.

Разом з 13-ма командами Валківської ТГ за престижні футбольні трофеї цього чемпіонату змагались 19 футзальних дружин з інших громад Харківщини – Богодухівської, Золочівської, Краснокутської, Нововодолазької та інших.

Футбольні баталії проходили в п’яти вікових групах - від 2006 до 2015 року народження. Усього учасниками турніру стали майже 500 юних футболістів. Було зіграно 117 ігор, в яких забито близько 800 м’ячів.

По чотири команди, що зайняли 1-4 місця у своїх вікових групах, вийшли в плей-оф. У трьох вікокових групах переможцями стали футбольні клуби Валківської громади: 2006-2007 р.н. – ФК Валки, 2012-2013 та 2015-2016 р.н. – ФК «Нива» Шарівка.

- Це було, як ковток свіжого повітря. Як шматочок мирного життя, яке ми прагнемо повернути нашим дітям.  – зазначив у своєму пості у Фейсбук народний депутат Олексій Красов. - Подарував командам професійні м’ячі для тренувань, а також привітав гравців і побажав їм подальших перемог та спортивних здобутків. Дякую організаторам чемпіонату за цю можливість для юних футболістів проявити себе та здобути важливий досвід.

Фото без опису

- Щиро радію завжди, коли наша громада організовує і приймає подібні заходи, - говорить Валківський міський голова Валерій Скрипніченко. – Валківщина по праву пишається своїми спортивними традиціями, шанує імена наших славетних земляків. Ми маємо базу для занять спортом і проведення змагань та докладаємо зусиль для її збереження і розвитку. А найголовніше – у нас багато дітей, підлітків, які охоче займаються різними видами спорту під керівництвом тренерів  Валківської ДЮСШ «Спорт для всіх», гартують тіло і дух, вчаться грати і перемагати.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних