A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

ХХХІ сесія Валківської міської ради

Дата: 12.01.2023 16:01
Кількість переглядів: 181

Відбулося пленарне засідання позачергової  ХХХІ сесії Валківської  міської ради VIІІ скликання                                              

Відповідно до затвердженого порядку денного депутати заслухали та ухвалили рішення по 10 питаннях.

Перше з них стосувалося внесення змін до бюджету Валківської  міської  територіальної громади на 2023 рік. На виконання постанови Кабінету міністрів України № 1472 від 30 грудня 2022р. «Деякі питання розподілу обсягу освітньої субвенції на 2023 рік» та розпису Державної казначейської служби доходна і відповідно видаткова частини місцевого бюджету збільшені на 75 млн 487 тис. грн. – для виплати заробітної плати педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти громади.

 Проаналізовано хід виконання Програми розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини  Валківщини на 2021-2025 роки та Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Валківській міській територіальній громаді на 2021 –2023 роки.

З метою належного забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників, які представляють Валківську міську територіальну громаду у спортивних заходах місцевого, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, у новій редакції затверджено  визначену для цього грошову норму витрат з місцевого бюджету.

У блоці комунальних питань депутати ухвалили рішення про прийняття у комунальну власність транспортних засобів – автомобіля марки FORD моделі CARGO (вантажний сміттєвоз), вантажного спеціального автопідйомника на базі автомобіля Mercedes-Benz Sprinter та пожежного автомобіля Volvo.

У новій редакції затверджені положення про відділ економічного розвитку та інвестицій та про центр надання адміністративних послуг Валківської міської ради.

  Відповідаючи на запитання депутатів, міський голова Валерій Скрипніченко пояснив, що для роботи відділу міграційної служби виділено приміщення у центрі міста (просп. Г. Сковороди,10). Таким чином створені належні умови для роботи служби, яка зовсім скоро надаватиме всі передбачені послуги жителям громади, інакше для їх отримання довелось би їздити в Люботин, Харків чи інші населені пункти.

Міською радою також проведена наполеглива робота для того, щоб у громаді на постійній основі працював сервісний центр МВС, для чого виділене приміщення в будівлі на площі Центральній,2.

- Для жителів громади це можливість отримати увесь спектр послуг, що їх надають сервісні центри МВС, а для місцевого бюджету – додаткові доходи від сплати адміністративного збору, - пояснив міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.