Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Футбольний турнір на призи Харківського міського голови Ігоря Терехова відбувся у Валках.

Дата: 05.01.2023 14:56
Кількість переглядів: 180

Фото без описуУчора в легкоатлетичному манежі Валківської ДЮСШ «Спорт для всіх» відбувся юнацький турнір з міні-футболу “Юні та незламні".  За призи Харківського міського голови Ігоря Терехова боролися вісім команд гравців віком від 10 до 12 років. У їх числі – три клуби нашої громади – «Авангард» Високопілля, ФК «Валки» та «Нива» Шарівка.

Переможцями змагань стала команда ДЮСШ 13. Віце-чемпіонами – ДЮСШ 9. Третє місце посіла команда КЗ КДЮСШ 5, четверте – “Металіст 1925”.

Почесним гостем заходу був легендарний харківський голкіпер клубу «Металіст» Олександр Горяїнов. Кращою командою турніру він назвав ФК «Валки», гравці якої хоча й не потрапили до числа призерів змагань, проте добре заявили про себе на ігровому полі у поєдинках з суперниками.

Фото без описуФото без опису

 - Щиро радію тому, що Валківська громада останнім часом стає місцем проведення престижних заходів для дітей і молоді, - говорить Валківський міський голова Валерій Скрипніченко. - Нещодавно у нас успішно пройшов фестиваль хореографічного мистецтва «Велика країна-2022». І його організатори анонсували, що наша громада має всі шанси стати локацією його проведення і надалі. Тепер ось цей футбольний турнір, участь у якому взяли і наші юні футболісти. Хоча вони й не стали володарями кубків, проте здобутий досвід, можливість позмагатися з сильними суперниками, проаналізувати результати і продовжувати удосконалювати свою майстерність задля нових перемог – не менш важливо. І якщо такі заходи стануть у нас регулярними, це буде на користь усім: дітям і молоді, які з більшим натхненням займатимуться мистецтвом, спортом; громаді, яка стане більш пізнаваною; бізнесу, який зможе популяризувати себе на широкий загал. Зрештою, це буде постійним стимулом для удосконалення, поліпшення умов, залучення інвестицій, а значить, для розвитку.

Фото без описуФото без опису
 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних