Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новорічне привітання міського голови Валерія Скрипніченка

Дата: 31.12.2022 08:49
Кількість переглядів: 130

Фото без описуШановну Валківську громаду щиро й сердечно вітаю з Новорічними святами!

Зустрічаючи Новоріччя, ми традиційно оглядаємо подумки рік минулий. Згадуємо найприємніші його моменти, людей, знайомство з якими він нам подарував. А ще - аналізуємо зроблене, все, чого вдалося і не вдалося досягти. Загалом, непогана традиція, але сьогодні немає бажання повертатися до неї. Надто вже багато пережито, надто багато болю і втрат приніс рік, що минув. Отож скажу тільки одне – спасибі всім вам, що цей важкий воєнний 2022-ий ми прожили разом, і прожили гідно.

Дякую всім за терпіння і витримку. Нашим захисникам, які виконують свої обов’язки на території громади – за те, що на Валківщині панують спокій і порядок; волонтерам – за невтомну роботу, яку важко переоцінити. Дякую також працівникам усіх підприємств, господарств і організацій, які своїм трудом наближають Перемогу.

Нинішній Новий рік зовсім не такий, як усі попередні. Ми обійдемося без святкових феєрверків, без масових гулянь – все це недоречно, коли в країні йде війна. Але й впадати у смуток теж не будемо, бо віримо, що попереду в нас – радість Перемоги. І її у нас нікому не відняти, бо ми сильні, і ми це знаємо. Наша сила – в єдності, в любові до рідної землі, в закладеному на генетичному рівні прагненні незалежності. Це не просто красиві слова, це – реалії, і світ нині переконується в цьому щодня.

Я від душі бажаю всім вам, шановні члени громади, тепла і світла в домі й на душі, здоров’я й достатку, любові й уваги дорогих вам людей, здійснення найзаповітніших бажань і мрій. А найголовніше – Перемоги і Миру! Вірю, що після Перемоги ми всі разом зуміємо так розбудувати нашу Валківщину, що вона стане найкращою громадою Слобожанщини.

Валерій Скрипніченко, Валківський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних