Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Загальний бюджет мініпроєкту у конкурсі «Ефективна медицина в громаді» збільшено до 1 млн грн

Дата: 26.12.2022 12:43
Кількість переглядів: 251

Фото без описуУ 2020 році з метою продовження та реалізації мети започаткованого обласною радою конкурсу «Ефективна первинна медицина в громаді» було ініційовано обласний конкурс мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді», метою якого є посилення спроможності територіальних громад Харківської області у розбудові, створення ефективної системи надання медичних послуг населенню, поліпшення їхньої якості та доступності.

Нагальність потреби щодо внесення змін до Положення про обласний конкурс мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді», затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року №1346-VIІ, пов’язано з системним російським терором в Україні, адже медичні заклади на території Харківської області, пошкоджені під час російської військової агресії, потребують відновлення, відбудови та переоснащення їхньої матеріально-технічної бази.

Депутатами обласної ради прийнято рішення «Про внесення змін до Положення про обласний конкурс мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді», затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року №1346-VIІ», відповідно до якого зазначене положення викладається у новій редакції.

Зміни, що були ухвалені, стосувалися:

- внесення до тексту Положення пунктів щодо категорій учасників, а також положень щодо повноважень військових адміністрацій населених пунктів, у разі їхнього утворення в межах територій територіальних громад;

- доповнення умов конкурсу положеннями про спрямування заходів на відновлення та поліпшення матеріально-технічної бази медичних закладів;

- визначення загального бюджету мініпроєкту, обсяг якого збільшено з

500 тис. грн до 1 млн грн;

- передбачення можливості проведення засідань конкурсного комітету у режимі відеоконференції, а також інші зміни, спрямовані на вдосконалення організації та проведення конкурсу.

Джерело Харківська обласна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних