A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Monsieur Jacques: з допомогою із Франції

Дата: 15.12.2022 14:53
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Валківська міська рада постійно приділяє увагу налагодженню співпраці з благодійними фондами та волонтерськими організаціями - як українськими, так і з країн зарубіжжя.
Ретельна звітність, прозорість і відкритість розподілу гуманітарної допомоги, що надходить у громаду, сприяє й налагодженню нових партнерських стосунків та започаткуванню проектів розвитку.
Зокрема, і з цих міркувань співпрацею з Валківською громадою зацікавився Monsieur Jacques – француз, житель Парижа, котрий близько до серця сприймає страждання українців, завдані війною.
Зі щирими намірами допомогти Жак разом із однодумцями найближчим часом доставить в Україну електрорадіатори для обігріву приміщень. Вони будуть встановлені в місцях комлексного проживання ВПО у нашій громаді.. 
Під час робочої зустрічі у Валківській міській раді Жак цікавився  й іншими потребами, бо  уже володіє інформацією, що Валківська громада прихистила в себе найбільшу в області кількість внутрішніх переселенців.
Гість із Франції дуже зацікавився пропозицією міського голови Валерія Скрипніченка посприяти у встановленні побратимських стосунків з якимось із французьких міст. Бо саме така форма партнерства на сьогодні є найбільш ефективною. А ще – допомогти з придбанням генераторів для потреб громади.
 Monsieur Jacques познайомився з роботою валківських волонтерів. Щире захоплення у нього викликали відвідини Валківської школи мистецтв та майстер-клас Ольги Тимошенко з виготовлення валківського глиняного свищика.
Те, як живе звичайне українське село, наш французький гість дізнався, відвідавши Високопілля.  Його враження від їзди по дорозі до села доповнило ще й тимчасове відключення електропостачання. Але гостинний прийом у місцевій школі, емоційна розповідь старости Анатолія Скрипника про нинішні здобутки і проблеми села, а також плани розвитку, зокрема, щодо будівництва сучасної теплиці, за словами Жака, надихнули його розширювати і зміцнювати партнерські взаємозв’язки з нашою громадою.
Тож як запевнив Monsieur Jacques, це його перший, але точно не останній візит на Валківщину. Бо ж відтепер у нього тут є добрі друзі, на нього чекають власноруч виготовлений свищик-їжачок та реалізація нових планів і добрих справ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних