A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Вітання міського голови з Днем захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2022 09:22
Кількість переглядів: 132

Шановні жителі Валківської громади!

Найщиріші поздоровлення у День захисників і захисниць України та слова вдячності за надійну опору і захист держави нашим українським воїнам. Зараз, коли країна вимушена протистояти російській агресії, саме на них ми покладаємо надії на відновлення територіальної цілісності України та деокупацію загарбаних територій.

Ціною свого життя і здоров’я ось уже 233 дні ви, наші захисники і захисниці, бороните рідну українську землю від російського ворога, який здійснив підлий напад 24-го лютого. Тоді ви не тільки стримали напад окупанта, а й показали всьому світу, на що здатні українські бійці. Демонструючи неймовірний талант у військовій справі, ви гоните ворога геть з української землі, виборюючи територіальну цілісність і право на життя.

Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, Валківська громада не постраждала від воєнних дій і ми маємо змогу жити у своїх домівках, трудитися на своїй землі.

Вічна пам’ять і шана тим захисникам, яких забрала війна. Схилимо голови перед подвигом тих, хто інтереси державності поклав вище за власне життя, добробут і благополуччя країни.

У цей день ми підносимо світлу молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх воїнів, аби кожен повернувся живим і здоровим до своєї родини.

Бажаю нашим героям міцного здоров’я, добра і щастя, сил і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир.

Слава Україні!

Валківський міський голова Валерій Скрипніченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.