A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

З нагоди Дня захисників та захисниць України і до Дня українського козацтва на Валківщині проходить низка патріотичних заходів в знак пошани та підтримки наших воїнів.

Дата: 13.10.2022 14:44
Кількість переглядів: 183

У закладах освіти відбулася благодійна акція “Тримайся! Ми з тобою!”, в рамках якої виготовлені тематичні скриньки, які наповнили смаколиками, теплими речами, оберегами, малюнками для захисників.

Будинок дитячої та юнацької творчості підготував відео-вітання захисникам та захисницям.

Заклади культури нашої громади пропонують переглянути цими днями на сторінках соцмереж онлайн – вітання та творчі виступи від аматорів на підтримку бойового духу захисників та захисниць.

Валківський краєзнавчий музей запрошує на виставку одного експоната - унікального барельєфу «Ікона пам’яті загиблих за незалежність України» (автор – Олена Карамушка). Також відвідувачам пропонують цикл екскурсій «Герої не вмирають».

Учні образотворчого відділення Валківської школи мистецтв розмалювали пряники для захисників, які будуть передані разом з малюнками від учнів школи бійцям.

Як це було https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0V6ZAGtq6pUdCyLG5TjtoQUqK5x9oyBR2MtqznkdYTeXsphKEBprnDjxVFqjY95MSl&id=100064697379120

Народний Дім «Іскра» підготував на своїй сторінці Facebook літературно – пісенну композицію з нагоди свята Козацької Слави “Під Покровом Божої Матері”.

Переглянути можна тут https://fb.watch/g7G60vnCt0/

На заклик бібліотекарів громади підтримали акцію «ТеплО від щирого серця» активно відгукнулися майстрині та зв’язали вже близько ста пар шкарпеток для захисників. Цю акцію також підтримали благодійники, які купили та передали майстриням вовняні нитки.

Більше про акцію https://www.facebook.com/profile.php?id=100030913851342

З нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва в бібліотеках проходять книжкові виставки, бесіди, години мужності, вікторини та майстер-класи для дітей.

По всій громаді діти продовжують малювати листівки захисникам та виготовляти сувеніри-обереги. Разом з дітьми плетуть і дорослі маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки.

Детальніше тут https://www.facebook.com/profile.php?id=100075772573145

Тримаймо і надалі стрій, валківчани!

Підтримуємо щодня наших захисників та захисниць!

Від кожного з нас залежить наближення Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.