A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Про допомогу валківчан деокупованому Ізюму.

Дата: 29.09.2022 16:49
Кількість переглядів: 429

Про допомогу валківчан деокупованому Ізюму.

Вчора вантажівка з Валківщини була направлена до громади міста Ізюм, який останні дні на вустах у кожного українця.

Супроводжував вантаж до Ізюму особисто наш міський голова Валерій Скрипніченко.

Про жахливі тортури, масові поховання, вщент зруйновані багатоповерхівки та знівечені долі ізюмчан після деокупації у вересні дізналася як наша країна так і увесь світ.

Валківська міська рада прийняла рішення про організацію гуманітарної місії до цієї громади Харківщини, мешканці якої зараз перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

За кілька днів, після звернення міської ради до мешканців нашої громади щодо організації гуманітарної місії до Ізюму, було зібрано більш ніж 10 тонн овочів, близько 200 кг круп та макарон. Також люди зносили борошно, олію, смалець, печиво, солодощі, горіхи, чай, цукор, оцет, соду, варення, консервацію та ін.

Зібрані були ковдри, постільна білизна, посуд, засоби гігієни, взуття, ліки першої необхідності.

По приїзді Валерій Скрипніченко зустрівся із міським головою Ізюму Валерієм Марченком та передав допомогу від валківської громади, а також слова щирої підтримки від валківчан.

«Після значного звільнення Харківщини та деокупації населених пунктів, до цих громад відразу почала надходити допомога. Коли ми прибули до Ізюму, було моторошно дивитися на зруйновані лінії електропередач, спорожнілі вікна спустошених осель, заляканих людей та голодних бездомних тварин. Люди звісно були вдячні за допомогу, але в очах читалося: як вижити? Без тепла, світла, магазинів, аптек. Жалко людей. Дякую Богу та нашим захисникам, що цього не довелося пережити рідній Валківщині» - розповів Валерій Скрипніченко.

Валківська міська рада щиро вдячна усім, хто надав допомогу цим людям, які підтримують тих, хто дійсно цього вкрай потребує. Саме у прояві милосердя до ближнього сьогодні полягає наша місія українців, які мають один біль на всіх та одне завдання – перемогти ворога та відродити країну.

Окрема подяка Івану Вільхівському, власнику великогабаритної вантажівки та водію Сергію Садурському. Дякуємо вам, хлопці.

Тримаймо стрій, валківчани.

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.