Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

З Днем міста і 376-ю річницею заснування Валок, дорогі містяни! З традиційними у цю пору днями сіл і селищ, шановні жителі Валківської територіальної громади!

Дата: 16.09.2022 08:35
Кількість переглядів: 254

Фото без опису79 років тому, внаслідок запеклих кровопролитних боїв, територія Валківщини була звільнена від фашистської окупації. Згодом дати визволення стали відзначатися і як дні населених пунктів.

Хто б міг подумати тоді, майже вісім десятиліть тому, що ми, українці, знову будемо змушені боронити нашу землю від нащадків тих росіян, з якими здобували Перемогу над фашистом. Уже більше ніж півроку в Україні триває велика війна, розпочата путінським злочинним режимом.

Усім нам краять серця звістки про загиблих і поранених внаслідок війни, болять бойові рани українських міст і сіл, тривожить доля полонених і жителів тимчасово окупованих територій. І всі ми щиро радіємо кожній звісточці про вдало проведену нашими захисниками військову операцію, а тим більше – про звільнення від рашиської окупації все нових і нових територій, бо це додає впевненості у нашій такій жаданій Перемозі.

Дякуючи звитязі і мужності ЗСУ, територія Валківської громади зараз у відносній безпеці і стала прихистком для двадцяти тисяч переселенців з інших населених пунктів. Усіх нас зараз єднає одне спільне бажання – миру для України.

А щоб дочекатися світлого дня нашої Перемоги, будьте здорові, не втрачайте віри й оптимізму, допомагайте нашим ЗСУ і один одному, добра і благополуччя – кожній родині.

Слава нашим захисникам усіх поколінь!

Слава Україні!

Валерій Скрипніченко, Валківський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних