A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами Товариства з обмеженою відповідальністю "ПОЛТАВСЬКА БУРОВА КОМПАНІЯ"

Дата: 25.08.2022 09:02
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

 

ТОВ "ПОЛТАВСЬКА БУРОВА КОМПАНІЯ" Пошукова свердловина №10 Клубанівсько-Зубренківського родовища, фактичне місце розташування об’єкту: Валківська міська територіальна громада Богодухівського району Харківської області. Загальний масовий викид забруднюючих речовин складає –78,696489 т/рік та парникові гази – 5969,894 т/рік.

 

Перелік забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферу: заліза оксид (у перерахунку на залізо), марганець і його сполуки (у перерахунку на двоокис марганцю), кремнію діоксид аморфний (Аеросил-175), фтористі сполуки добре розчинні неорганічні (фторид натрію, гексафторсилікат натрію) у перерахунку на фтор, фтористі сполуки газоподібні (фтористий водень, чотирифтористий кремній) у перерахунку на фтор, фтористі сполуки погано розчинні неорганічні (фторид алюмінію, гексафторалюмінат натрію) у перер на фтор, вуглецю оксид, азоту діоксид, вуглеводні насичені C12-C19 (розчинник РПК-26511 та ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, недиференційований за складом пил (аерозоль), метан, сажа, ангідрид сірчистий та парникові гази: оксид діазоту, діоксид вуглецю. Юридична адреса ТОВ "ПОЛТАВСЬКА БУРОВА КОМПАНІЯ": Україна, 36014, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Харчовиків, б. 27. Ідентифікаційний код суб’єкта господарювання з ЄДРПОУ: 39117280. Контактна особа: начальник відділу ОНС – Ленюк Л.М., тел.: +38 (050) 404- 98-17. На об’єкті проводяться роботи з спорудження пошукової свердловини №10 Клубанівсько-Зубренківського родовища з метою пошуків вуглеводнів в девонських відкладках Клубанівсько-Зубренківського родовища. За ступенем впливу на забруднення атмосферного повітря ТОВ "ПОЛТАВСЬКА БУРОВА КОМПАНІЯ" Свердловина №10 КлубанівськоЗубренківського родовища належать до 2 групи, об’єкти, які беруться на державний облік і не мають виробництва або технологічне устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування. Термін дії дозволу на викиди – 10 років. Аналіз результатів розрахунків приземних концентрацій забруднюючих речовин показали, що максимальні концентрації забруднюючих речовин на межі нормативної санітарно-захисної зони знаходяться у межах санітарних норм і складають менше 1,0 ГДК по всіх речовинах. З зауваженнями та пропозиціями звертатись протягом 30 календарних днів у Харківську обласну державну адміністрацію за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, тел. (057) 700-05-62. За додатковою інформацією звертатись до ТОВ "ПОЛТАВСЬКА БУРОВА КОМПАНІЯ" за адресою: 36014, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Харчовиків, б. 27.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних