A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Звернення до населення заступника Валківського міського голови Ольги Іванівни Борщ.

Дата: 28.07.2022 11:56
Кількість переглядів: 461

Шановні мешканці громади!

26.07.2022 міська рада отримала від Харківської обласної військової адміністрації списки людей у кількості близько 1500 осіб, яким ми повинні видати допомогу, що привезе Товариство «Червоний хрест» об 11.00. Виявилося, що в переліку людей з цього списку виявились особи, що допустили помилки під час реєстрації в чат-боті по Проєкту Президента України «Продуктовий набір кожному громадянину».

Тому, на жаль, перелік цих людей не ввійшов у замовлення до Президентської програми. Харківська обласна військова адміністрація звернулася до Товариства «Червого хреста» з проханням закрити питання щодо 1500 осіб, які не попали у Проєкт Президента. Умовою Товариства «Червоного хреста» було обов’язкова звітність, присутність представників Товариста, фотозвіт тощо. Тому декілька працівників міської ради намагалися додзвонитися до людей із проханням приїхати і отримати набір. Найголовнішою умовою даної процедури було зробити позначку у чат-боті щодо отримання пакунка, інакше надалі мешканці громади не змогли б реєструватися і отримувати продуктові набори по даній програмі. На вчорашній день обслугували близько 420 осіб.

Отримати пакунок можна і сьогодні, і в наступні дні.

Проведено консультування спеціалістами із мешканцями громади щодо правильності внесення даних у замовлення чат-боту по Проєкту Президента. Звичайно Президентська програма тимчасово призупинена, але пам’ятаймо, що йде війна і вся Харківщина потерпає від російської агресії. Зараз міська рада виготовляє картонні коробки для закриття потреби до чат-боту по Президентській програмі. Формувати пакунки буде м. Харків. Тому сподіваємось, що дана проблема найближчим часом закриється. Наголошую на тому, що крім того, щоб отримати пакунки, їх треба логістично доставити, знайти машини і паливо, а в воєнний час – це є також проблемою.

Майже закінчили видавати продуктові пакунки у м. Валки від «World Food Program» для родин, де є діти до 15 років для мешканців громади і для внутрішньо переміщених осіб. З четверга стартуємо з цією програмою по селам відповідно заздалегідь затвердженому графіку. Але ця програма по селах буде стосуватися тільки внутрішньо переміщених осіб. З сьогоднішнього дня починається доставка пакунків по селах та селищах від Товариства «Червоного хреста» по також заздалегідь сформованих списках. Співпраця з Товариством міцна і організована, по кожному населеному пункту є відповідальні особи, якими координує волонтер Мелюх Іліана.

Продовжуємо отримувати на постійній основі підгузки для дітей. Обмежена кількість залишається розміри №4, №5, №6, але постійно замовляємо у логістичному центрі м. Харків.

Проблемою також залишається залучення підгузків для дорослих, які поступають дуже в обмеженій кількості.

Вчора отримали соняшникову олію, ведеться облік, формуються списки на видачу даної гуманітарної допомоги.

У п’ятницю планую виїзд до с. Сидоренкове об 11.30 із спеціалістами міської ради і волонтерами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.