A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Життєве кредо волонтера «Я можу, я надаю допомогу»

Дата: 28.06.2022 14:32
Кількість переглядів: 315

Фото без описуСьогодні відбулася зустріч представників волонтерських команд з представниками Харківська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, ініційована Валківською міською радою.

Головне завдання зустрічі - відпрацювати механізм отримання допомоги від товариства Червоного Хреста мешканцями нашої громади.

Як зазначила представниця товариства Данієла Ікім: «Ми не відмовляємо в допомозі нікому, але у нас є визначені пріоритети та правила. Ми чітко дотримуємося вимог донорів, від яких отримуємо допомогу, з організації та звітності процесу. Відразу хочу зазначити, що продуктові пакунки бувають різними за наповненням та вагою. Все залежить від того, хто надав допомогу»

Разом із місцевими волонтерами обговорили шляхи подальшої співпраці, визначили відповідальних за роботу в громаді, вирішили створити єдину електронну форму реєстрації потребуючих допомоги, щоб запобігти подвоєнню заявок.

«Зараз ми активно підтримуємо волонтерський рух, створили координаційний та комунікаційний центр взаємодопомоги по громаді, з кожним днем залучаємо все більше волонтерів. Така акумуляція активних і небайдужих людей наразі надзвичайно потрібна нашій спільноті. Сьогодні ми працюємо над пошуком продуктової допомоги, завтра разом зможемо вирішувати ще ряд інших нагальних питань» - зазначив міський голова Валерій Скрипніченко.

Харківська обласна організація товариства Червоного Хреста України крім надання гуманітарної продуктової допомоги виконує ще низку важливих місій.

У нашій громаді домовилися додатково про проведення інформаційних навчальних сесій та тренінгів з актуальних питань. Зокрема, сьогодні така сесія була проведена з мінної небезпеки та поводження під час артобстрілу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних