Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Зміївське відділення АТ «Харківгаз» перевірить сотні кілометрів газогонів під час підготовки до зими.

Дата: 21.06.2022 15:09
Кількість переглядів: 353

Фото без описуЗа три місяці бойових дій на території Харківської області, спеціалісти Харківгазу повернули газопостачання для майже 100 тисяч родин області. Масштабні ремонти пошкоджених ворогом газопроводів, які тривають з перших днів війни, торкнулись чотирьох районах області, по яким  безжально гатять окупанти.

Наразі газовики продовжують підключати газогони в постраждалих населених пунктах, здають кров для поранених воїнів ЗСУ, вчаться надавати першу допомогу постраждалим від обстрілів цивільним, в умовах війни та бойових дій готуються до опалювального сезону аби люди провели зиму у теплі.

Зміївське відділення АТ «Харківгаз» одне з перших відділень розпочало підготовку до опалювального сезону, який через агресію РФ прогнозовано буде не простим. Газовики Зміївського відділення планують перевірити на пошкодження сотні кілометрів газопроводів, провести необхідні ремонти, заміни обладнання на мережах аби газорозподільна система надійно працювала для людей у холоди.

Завдяки відмові від радянських і російських технологій, європейському вектору розвитку, газорозподільна галузь не потребує жодних закупівель обладнання у країни-агресора для підготовки до зими. 

Дякуємо кожному, хто сьогодні відповідально оплачує кошти за розподіл газу, даючи можливість інфраструктурі міст та селищ підготуватись до зими. Кожному, хто дає надію мешканцям нашого регіону відновити пошкоджені ворог мережі і отримати життєво-важливий енергоресурс.

Для клієнтів АТ «Харківгаз» реалізована можливість отримання онлайн-рахунків та онлайн-оплат без скупчення у банках або поштах.

Завантажити онлайн-рахунки та оплатити послуги можна через особистий кабінет 104.ua, мобільний додаток 104, чат-боти 7104.ua у Viber або Telegram.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних