A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Щодо продуктових наборів від Президента України.

Дата: 07.06.2022 13:27
Кількість переглядів: 544

За повідомленням Харківської обласної військової адміністрації  - відновлено видачу гуманітарної допомоги “Пакет кожному громадянину”, але поки що лише у Харкові.

 

Відлік видачі пакетів розпочався з 20 квітня і по 20 травня мешканці мали б отримати усі за цей період по першому разу як за один місяць. За цей час до Валківської громади надійшло 18 500 пакунків, які були направлені до 13 старостинських округів та частково задовольнили потреби жителів  цих населених пунктів. 

Далі програму призупинили. Мешканці Валок та чотирьох старостинських округів взагалі не отримали жодного пакунку, що викликало справедливе обурення людей, особливо переселенців.

 

За повідомленням Богодухівської районної військової адміністрації усі, хто не отримали пакунки за період з 20 квітня по 20 травня, його отримають У РАЗІ НАДХОДЖЕННЯ в порядку «живої черги».  

 

Для отримання продуктових наборів в рамках програми “Пакет кожному громадянину”  за послідуючий період необхідно зробити наступне: 

 

 - усім мешканцям необхідно попередньо зареєструватися у чат-боті (https://t.me/UA_kharkiv_help_bot). Тут можна подати заявку для своїх рідних або знайомих, які не мають смартфону. Для цього в меню потрібно обрати функцію “Зареєструвати іншу людину”. Смс-запрошення надійде на мобільний номер отримувача, якого ви зареєстрували;

 

- якщо не маєте смартфону, можна зателефонувати до обласного контакт-центру 057-728-19-18. Звертайтеся щодня з 9.00 до 18.00 год.;

 

  • якщо не знаєте як зареєструватися у чат-боті чи не додзвонилися, звертайтеся до молодіжного хабу «Розвиток», що знаходиться у Валках по вул. Харківська, 7 (1 поверх). Там вам допоможуть це зробити з 9.00-17.00 год.;
  • також у кожному старостинському окрузі фахівці допоможуть на місцях зареєструватися у цьому чат-боті.

 

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

1. У чат – боті (https://t.me/UA_kharkiv_help_bot) наразі вказані два пункти отримання у м. Валки по вулицях Стадіонна та Харківська. Але їх буде значно більше. Валківська міська рада подала зміни до чат-боту та розширила список отримання пакунків.

 

2. Очікуйте смс-повідомлення про надходження до громади пакунків у Ваших телефонах та слідкуйте за оголошеннями від Валківської міської ради з офіційних джерел. 

 

3. У РАЗІ НАДХОДЖЕННЯ ДО ГРОМАДИ пакунків, Валківська міська рада повідомить про це та додатково оприлюднить списки усіх пунктів видачі в місті та громаді.

 

Розуміємо складність ситуації, робимо все можливе. Сподіваємося, програма більше не призупинятиметься і всі отримають цю важливу для людей державну продуктову підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.