Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

АТ «Харківгаз» розпочинає підготовку до опалювального сезону

Дата: 30.05.2022 13:44
Кількість переглядів: 419

Фото без описуБойові дії на території Харківської області довели наскільки необхідним для життя людей є стабільне функціонування об‘єктів критичної інфраструктури. В населених пунктах, де після обстрілів комунальники повертають послуги, одразу повертається життя.

Попри війну, фахівці Зміївського відділення АТ «Харківгаз» розпочинають підготовку до опалювального сезону. Аби в період холодів люди не залишались без гарячої їжі та тепла.

 

В рамках підготовки газорозподільної системи до надійної роботи в період холодів будуть обстежені розподільні газопроводи та інші об‘єкти газової інфраструктури, проведені необхідні планові та поточні ремонти.

 

Три роки тому АТ «Харківгаз» взяло курс на повну заміну радянських і російських технологій в газорозподілі. Ця стратегія виправдала себе зараз, коли Харківська область розпочала відновлення після ворожих руйнувань, а люди мають певну міру хвилювання щодо наступного опалювального сезону.

 

Наразі газовики роблять все можливе аби газова інфраструктура стабільно працювала, а енергоресурс отримували всі, хто цього потребує. Зробити кілька простих кроків для енергетичної безпеки власного будинку може і кожен мешканець житла:

- не втручатись самостійно в роботу газових мереж та приладів. Тоді витік газу не спричинить небезпечну, ситуацію.

- підтримувати у справному стані димові та вентиляційні канали. Так жоден мешканець будинку не постраждає від отруєння чадним газом.

- при бажанні замінити старий газовий прилад, звертатись до спеціалізованих організацій. Щоб жадане оновлення на кухні приносило не хвилювання, а радість і комфорт.

- проводити системне технічне обслуговування газопроводів дому. Це впевненість в надійності свого помешкання та безпека близьких людей.

 

Всі ці нескладні правила є обов’язком власника житла. Але, насамперед, це гарантія безпеки для його родини. Безпеки, яка вкрай необхідна у військовий час.

 

Замовити технічне обслуговування газопроводів будинку, заміну газових приладів та інші послуги мешканці районів, що обслуговує Зміївське відділення АТ «Харківгаз», можуть в 104.ua Клієнтський простір. Простори розташовані на територіях районних дільниць газової компанії.

 

АТ «Харківгаз» спільно зі своїми клієнтами відбудовує газову інфраструктуру області, застосовуючи європейський вектор розвитку та вкладаючи свою майстерність і душу в енергетичну незалежність нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних