Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

На Валківщині варив борщ відомий журналіст та ведучий українського телебачення Костянтин Грубич.

Дата: 18.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 640

Фото без описуЗі своїм візитом він побував у Садибі майстрів Ольга Тимошенко.

Журналіст ознайомився із її творчістю та разом із власницею садиби зварив Валківський борщ, а скуштувавши його - надав страві високу оцінку.

Під час цікавого процесу приготування Костянтин Грубич запитав у Ольги Тимошенко, чи можна такий борщ їсти на сніданок, адже традиційно це обідня страва. На що отримав відповідь, що Валківський борщ можна їсти тричі на день. За словами ж Ольги Тимошенко, Валківський борщ – страва пісна, але досить ситна. До його складу обов’язково входять: буряк, морква, квасоля, капуста, картопля, помідори, краще бочкові, і сушені у сушні в садку валківські сливи і терен, що робить страву оригінальною на смак. Сливи присутні в рецептурі не випадково, адже вони займають важливе місце на гербі міста Валки.

Після теплої та смачної зустрічі Костянтин пообіцяв, що обов’язково завітає ще у Валки на творчу зустріч з колективом Валківської школи мистецтв, який очолює Ольга Тимошенко. А в подарунок на згадку про місто отримав відомий Валківський свищик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних