Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

На Валківщині варив борщ відомий журналіст та ведучий українського телебачення Костянтин Грубич.

Дата: 18.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 617

Фото без описуЗі своїм візитом він побував у Садибі майстрів Ольга Тимошенко.

Журналіст ознайомився із її творчістю та разом із власницею садиби зварив Валківський борщ, а скуштувавши його - надав страві високу оцінку.

Під час цікавого процесу приготування Костянтин Грубич запитав у Ольги Тимошенко, чи можна такий борщ їсти на сніданок, адже традиційно це обідня страва. На що отримав відповідь, що Валківський борщ можна їсти тричі на день. За словами ж Ольги Тимошенко, Валківський борщ – страва пісна, але досить ситна. До його складу обов’язково входять: буряк, морква, квасоля, капуста, картопля, помідори, краще бочкові, і сушені у сушні в садку валківські сливи і терен, що робить страву оригінальною на смак. Сливи присутні в рецептурі не випадково, адже вони займають важливе місце на гербі міста Валки.

Після теплої та смачної зустрічі Костянтин пообіцяв, що обов’язково завітає ще у Валки на творчу зустріч з колективом Валківської школи мистецтв, який очолює Ольга Тимошенко. А в подарунок на згадку про місто отримав відомий Валківський свищик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних