A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Звернення міського голови Валерія Скрипніченка 14 квітня 2022року

Дата: 15.04.2022 11:45
Кількість переглядів: 738

Фото без описуВітаю вас, мешканці Валківщини!

Закінчується 50-й напружений для всіх нас день.

Незважаючи на тривогу та фронт, що зовсім поряд, наші дії злагоджені та скоординовані. Працюємо щодня, допомагаючи хлопцям на передовій, опікуємось переселенцями, забезпечуємо життєдіяльність та роботу об'єктів критичної інфраструктури.

????Попри воєнні дії в регіоні, у населених пунктах тривають суботники та дні довкілля. Прибираємо вулиці, парки, наводимо лад на цвинтарях, вигрібаємо та розчищаємо лісосмуги. Окрім працівників служби благоустрою, працюють місцеві мешканці, активно допомагають переселенці, місцеві фермери. Організовують цю роботу старости.

????Триває в громаді реєстрація внутрішньо-переміщених осіб - на сьогодні вже отримали довідки ВПО 5536 громадян. Формується реєстр власників житла, які надали прихисток внутрішнім переселенцям.

????Для контролю цін над соціально-важливими продуктами, в громаді працює комісія. За результатам її роботи, повідомляю, що наші підприємці закуповують товари здебільшого на оптових базах. Закупівельні ціни на них дуже виросли! І це не вина наших підприємців, це реалії ситуації в країні! У кожного з них є накладні та чеки на закуплені товари. Кожен з вас може запросити відповідну документацію у працівника магазину на товар.

????Я вірю в наших підприємців і щиро їм вдячний. Про дохід сьогодні не йдеться, головне для них - покриття витрат на пальне та можливість виплатити зарплату своїм робітникам. Вони, не дивлячись на складність закупівлі та доставки, намагаються МАКСИМАЛЬНО забезпечити громаду продуктами харчування та товарами першого вжитку! Якщо вони цього не робитимуть, то купити буде просто ніде, навіть при наявності коштів.

????Перевірки комісії стосувалися і можливої торгівлі гуманітарною допомогою. Валківська міська рада ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЄ, що на сьогодні жодного факту реалізації товарів гуманітарної допомоги НЕ ВИЯВЛЕНО! Всі хто розповсюджує таку інформацію, підтверджуйте її фактами та повідомляйте мене особисто та правоохоронні органи.

????Останнім часом отримуємо скарги від громадян на ігнорування правил світломаскування. Деякі громади-сусіди вже примусово припиняють електропостачання з 20:00 до 6:00! Не змушуйте нас застосовувати подібні заходи впливу. Донесіть цю інформацію до всіх своїх сусідів та переконайте таких порушників у необхідності виконувати режим світломаскування.

А також дотримуйтеся вимог комендантської години.

Хочу подякувати всіх, хто в ці нелегкі часи стоїть поряд, розуміє, підтримує та робить все для нашої ПЕРЕМОГИ.

Слава Україні!

З непохитною вірою у перемогу, наших захисників та валківчан,

Валерій Скрипніченко, міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних