Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Звернення Валківського міського голови Валерія Скрипніченка до мешканців громади

Дата: 31.03.2022 09:31
Кількість переглядів: 397

Фото без описуШановні жителі Валківщини!

Минуло 35 днів мужнього протистояння ворогу, неабиякого згуртування українців та підтримки один одного. Кожен з нас заради нашої Перемоги вкладає свою частку: наші доблесні військові - на фронті; ми - в тилу, працюючи для підтримки бійців та вимушених переселенців.

Дякуючи волонтерам, аграріям, місцевим підприємцям, збір допомоги військовим розпочався з перших годин війни. Активну організаційну роботу на себе тут взяли волонтери із досвідом роботи ще з 2014 року. Після перемоги, ми обов'язково розповімо про кожного, як все відбувалося, а зараз хочу подякувати всім і низько вклонитися за цю важливу і таку своєчасну підтримку. Окремо хочу сказати велике спасибі нашим жіночкам, які в різних місцях Валківщини готують по-домашньому смачні стави для наших захисників.

Одночасно була організована робота з підтримки осіб, які прибули на територію громади. Валківська міська рада разом із волонтерами активно вишукують благодійників, сприяють доставці та видачі допомоги. Працюють пункти видачі допомоги у місті та при кожному старостаті, надається адресна допомога. Її отримують сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини, учасники ліквідації ЧАЕС, члени товариства інвалідів, багатодітні родини, будинки сімейного типу і всі, хто з тих чи інших обставин мають у ній потребу.

Допомагають нам як місцеві волонтери, так і люди, які прибули до громади. Слід зазначити, що і з-поміж останніх у Валках самостійно утворилася волонтерська команда, яка контролює надходження та видачу допомоги. Зараз це як ніколи потрібно, тому прошу долучатися до цієї команди й бути корисними громаді.

Крім того, волонтерською роботою з доставляння та видачі допомоги нашому населенню займаються багато приватних осіб, які організовують цю роботу самостійно, на свій розсуд і відповідно несуть за це відповідальність. Я також щиро дякую цим людям, бо будь-яка підтримка сьогодні вкрай необхідна.

У цей складний і відповідальний час для нашої країни багато людей прагнуть бути корисними, допомагати та працювати заради спільної перемоги. Про те знаходяться ті, які безпідставно звинувачують владу та волонтерів у неправомірних діях, зокрема і щодо розподілу допомоги.

Якщо ж вам відомі конкретні факти будь-яких порушень, прошу їх фіксувати належним чином та повідомляти правоохоронним органам. Сподіваюсь тут на вашу пильність і відповідальність. Інформуйте про такі випадки і мене особисто. Запевняю - не допущу порушень та зловживань, особливо, відповідальними за цю роботу працівниками.

Я постійно на зв’язку, нагадую свій номер телефону 097-949-12-96.

Слава Україні!

З непохитною вірою у перемогу, наших захисників та валківчан,

Валерій Скрипніченко, міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних