A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

З перших днів війни допомогу у вигляді безоплатного молока мешканцям громади надавали приватні сільськогосподарські підприємства, фермери, сільські жителі.

Дата: 22.03.2022 16:11
Кількість переглядів: 229

Фото без описуОтримували таку гуманітарну допомогу, в першу чергу, люди, яких війна змусила покинути свої домівки та незахищені верстви населення.

Так, ПСП «Шарівка» надало 200 літрів молока мешканцям Баранівського старостату, по 300 літрів для Ков’язького та Огульцівського старостатів, 1850 літрів молока було видано у Шарівському старостинському окрузі.

ПСП «Нове життя» надавало молоко (понад 6 тонн) та сиркову масу для жителів Благодатненського та Олександрівського округу. Також молоко в кількості 64 тонн, як гуманітарну допомогу від ПСП «Нове життя», було направлено до Валок, Чутове, Коломака. 36 тонн до Харкова на молочну кухню. Частина молока була перероблена на молочній кухні на дитяче харчування і повернулася до дітей нашої громади.

Допомогу у пакетуванні двох тонн молока від ПСП «Нове життя» надав Валківський молокозавод. Завдяки цьому зручному пакуванню, старости змогли транспортувати частину молока до старостатів.

Власники худоби в кількох населених пунктах громади також діляться молоком із прибулими сім’ями, особливо там де є діти. А житель села Перепелицівка Мартемянов Володимир Андрійович виготовив 250 кг домашнього м'якого сиру та передав для харчування людям, які першочергово цього потребували.

Підтримали валківчан і сусіди із Комишуватої - ПАОП «Зоря», які надали 1 тону молока, що роздавалося людям, в основному, біля спорткомплексу.

Велику допомогу також в забезпеченні безоплатним молоком надає ПСП «Маяк». Понад 7 тонн було роздано для харчування людей, які тимчасово проживають в комунальних закладах громади, незахищеним верствам населення та звичайним людям, частина продукції була перероблена на сир.

Окремі слова вдячності перевізникам, які доставляли це молоко до Валок. Це Віталій Нерівний та Олександр Чубенко.

Валківська міська рада виносить щиру подяку керівнику ПСП «Шарівка» в особі Войтенка Олександра Вікторовича, виконавчому директору ПСП «Нове життя» Степаненку Валерію Васильовичу та заступнику по тваринництву Житкову Віталію Сергійовичу, директору ПАОП «Зоря» Герману Павлу Анатолійовичу, виконавчому директору ПСП «Маяк» Губському Станіславу Григоровичу, директору Валківського молокозаводу Фаріді Бєговій за надану допомогу в пакуванні продукції,.

А також тим людям, які забезпечували в громаді доставляння, видачу, рознесення по домівках молока – Центру соціальних служб нашої громади, директору Дарагану Володимиру Андрійовичу, соціальним працівникам, волонтерам, спеціалістам старостинських округів та безпосередньо старостам.

Необхідно зазначити, що мова йшла про надану гуманітарну допомогу одного виду продукту – молока і лише тут було залучено десятки небайдужих людей, які в перші хвилини війни прийшли на допомогу валківчанам.

Дуже багато людей наразі допомагають і ми будемо продовжувати публікації про тих, хто в цей складний час допомагає вижити усім мешканцям нашої громади.

Все це в ім’я НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних