A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

ДО ФІТНЕСУ ТА ТАНЦЮ У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ГОТОВІ!

Дата: 25.11.2021 15:55
Кількість переглядів: 408

Фото без описуУ Олександрівці представили громаді успішно реалізовану місцеву ініціативу щодо створення спортивно-танцювальної кімнати у Будинку культури. Це було одне із складних завдань, вирішення якого взяла на себе сама громада. Крім обов’язкового співфінансування 10% від загальної суми (90% із міського бюджету), ініціатори взяли на себе фізичне виконання усіх робіт проєкту.

Головний ініціатор Валентина Медвідь розповіла присутнім історію втілення проєкту в життя від зародження ідеї й до її кінцевого результату. Вона щиро подякувала односельців, які підтримали фінансовими внесками цю ініціативу, а також поіменно подякувала усім тим, хто долучився фізичними роботами до цієї справи. Був виконаний складний ремонт, який складався із підготовчих, гіпсокартонних, електромонтажних, тинькувальних, малярних, монтажних та підсобних робіт. І олександрівці справилися із цим завданням.

Міський голова Валерій Скрипніченко у своєму виступі наголосив, що саме для активізації та згуртування навколо корисної справи мешканців громад створена та підтримана депутатами така програма як «Місцеві ініціативи». І надалі також, проєкти рішень від мешканців Валківщини подані через цю програму, будуть першочерговими для розгляду та виконання.

Ця кімната планує приймати відвідувачів не лише з Олександрівки, а й сусідніх сіл. На відкриття завітали молоді керівники танцювальних колективів, які вже запланували тут створення своїх хореографічних філій. Це Ярослав Лотоцький та Таміла Кропивка. Крім того, на фітнес-куточок вже «зазіхають» не лише молоді мами, а й люди старшого покоління.

Слід зазначити, що вибір кольору фарби, дизайну зали та самі малярні роботи робила сама молодь, переважно пізно увечері та навіть уночі. І це не просто фактор довіри до них, це головна ідея участі у програмі. Люди самі обирають що, де, яким має бути й роблять це у зручний для них час.

Найкращою ж рекламою здорового та творчого способу життя, що є метою створення кімнати у Будинку культури стали виступи юних учасниць колективу «Діамант».

Впевнені, що ця кімната дійсно буде працювати, в першу чергу, для здорового дозвілля олександрівців.

Як було і як стало на фото.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних