A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Сьогодні перевірили роботу встановленого питного фонтанчику по вулиці Гагаріна. Ця ідея місцевих мешканців була підтримана депутатами через програму "Місцеві ініціативи".

Дата: 22.11.2021 09:21
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

Голова ініціативної групи Яна Новосел розповідає:"Ця мрія з'явилася, коли побачила, як влітку діти, що займаються спортом на футбольному полі, п'ють з однієї пляшки воду і вона у них швидко закінчувалася. Коли дізналася, що є можливість вирішення цієї проблеми через програму, відразу нею "загорілася". Скажу відверто, пройти увесь шлях від ідеї до результату, було для мене складно. Знайти однодумців, презентувати свій проєкт депутатам, зібрати підписи і 10 % співфінансування, домовлятися із постачальниками - це, як виявилося, було не складним. Коли розпочалися роботи, діло пішло, завдячуючи фахівцям свої справи Євгену Власенко, Світлані Івановій, Роману Зюбану та інш. А ще отримала велику допомогу від ветеранів футболу. Хочу подякувати всім за підтримку та професійну допомогу. Найскладнішим у зробленій справі виявилося почути про зроблену добру справу для дітей, негативну реакцію деяких валківчан. То навіщо він взагалі потрібен, то встановили не там і не тоді і так далі. Моя вам порада, "добродії", зробіть щось для людей і не судіть інших. Я спробувала, і зробила, і щаслива від того, що наша ініціатива приноситиме користь багатьом людям. Зараз ми інформуємо населення та звітуємо, як і передбачено програмою"

Міський голова Валерій Скрипніченко подякував ініціаторам за реалізацію проєкту, особисто перевірив роботу фонтанчику.

"Головно метою програми "Місцевих ініціатив" є об'єднання людей, а ще співфінансування. Саме цей фактор стимулює людей берегти зроблене власноруч. Сьогодні спостерігаємо тут, як вандали відкручують секції огорожі поля, виривають лавки, бо це ж було збудовано німецькими партнерами безкоштовно для валківчан. Наразі, на зиму ми перекриваємо фонтанчик. Будемо сподіватися, що до весни він вціліє, а вже в теплу пору року і діти, і дорослі зможуть попити з нього нашої валківської водички", - зазначив міський голова.

Спілкуючись із валківчанами, Валерій Скрипніченко також розповів про додаткові можливості розвитку цієї спортивної локації.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних