A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

«Зміни в країні - наша спільна відповідальність», - під такою назвою пройшов Третій випуск курсу "Ефективна громада" у місті Київ.

Дата: 27.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

Минулого тижня міський голова Валерій Скрипніченко разом із заступником Ольгою Борщ пройшли навчально-практичний курс "Ефективна громада» у Київській школі державного управління імені Сергія Нижного. Навчання тривало три дні, протягом яких голови територіальних громад та їх заступники вивчали досвід ефективного управління та навчались залученню інвестицій.

Діана Баринова, яка відкривала захід, зазначила: «Розвиток країни - це не тільки відповідальність Уряду і Президента. Насправді - це спільна відповідальність всіх нас з вами . Тільки спільно , об’єднавши зусилля , ми можемо досягнути того, щоб в українських громадах відбувались зміни на краще. Саме тому сьогодні всі ми тут" .

Перед учасниками курсу також виступили заступник Міністра розвитку громад та територій України Вячеслав Негода, експерт Мінрегіонів Павло Остапенко, заступник директора Департаменту розвитку сільських територій Міністерства аграрної політики та продовольства України Олена Дадус, керівник напрямку міжнародної співпраці КШДУ ім. С. Нижного Пьотр Кульпа, екс-віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, екс-заступниця Міністра юстиції Ольга Оніщук.

Під час роботи вивчали основні складові для успіху місцевого економічного розвитку , а також шукали відповіді на непрості для громад питання: про збільшення доходів місцевих бюджетів; про сплату податків бізнесу, що працює на території громади; про проблему комунальних доріг; про створення комунальних підприємств, про оптимізацію освітньої мережі та багато інших.

По закінченню курсу Валерій Скрипніченко та Ольга Борщ отримали відповідні сертифікати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних