A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Валківщина знову прощається з захисником

12 травня 2023 року загинув наш земляк із Валок Лебединський Сергій Миколайович. Сергій Миколайович народився 28 вересня 1988 року у Валках. Навчався у Гонтів’ярській школі, потім - у військовому ліцеї та Харківському інституті танкових військ. До того, як став на захист Батьківщини від російської агресії, працював будівельником.

13:26 16.05.2023

Шукаємо патронатних вихователів

Центр надання соціальних послуг Валківської міської ради проводить інформаційну кампанію щодо пошуку патронатних вихователів.

13:15 12.05.2023

Безпечний простір для жінок та дівчат нашої громади

Ще один соціальний проєкт – «Безпечний простір для жінок та дівчат» - за підтримки Валківської міської ради стартував у нашій громаді. Основним місцем його локації визначено селище Старий Мерчик, де в приміщенні місцевого старостату вже розпочато косметичний ремонт кімнат, облаштування побутовою технікою та комп’ютерним обладнанням. Працюватимуть же фахівці, залучені до участі в проєкті, по території всієї громади. І перше робоче засідання вони провели у Валках. У фокусі спілкування були важливі на даний час потреби і проблеми жінок і дівчат, турбота про їхнє фізичне та психологічне здоров’я. Адже проєкт пропонує низку активностей для підтримки ментального здоров'я, активної соціалізації, нових можливостей кар’єрного розвитку, цікавого дозвілля. Більше інформації про Безпечний простір для жінок і дівчат – у наступних публікаціях. Проєкт реалізується за сприяння ГО «Грін-Ландія» у партнерстві з Міжнародним комітетом порятунку (IRC).

15:11 11.05.2023

Орденом «За мужність» ІІ ступеня нагороджено посмертно Сергієнка Андрія Миколайовича (19.10.1972-21.05.2022).

Указом Президента України №523-22 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІ ступеня нагороджено старшого сержанта Сергієнка Андрія Миколайовича (посмертно).

14:44 11.05.2023

Хартію солідарності з Валківською громадою підписали сім комун Франції

Валківська міська рада продовжує розширювати географію співпраці нашої громади з міжнародними партнерами. Ще одним кроком на шляху до цього стало підписання Хартії солідарності між Валківською міською територіальною громадою та Альянсом семи комун з Франції.

17:17 10.05.2023

Нехай квітує нова Алея Перемоги

У Старому Мерчику сьогодні активні мешканці громади разом із воїнами, які після поранень, знаходяться на реабілітації, разом висадили кущі троянд на  Алеї Перемоги.

16:00 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.