A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Нагрудні відзнаки передали родичам загиблих захисників

Сьогодні  начальник І відділу Богодухівського РТЦКСП м. Валки Володимир Обихвост разом із міським головою Валерієм Скрипніченком вручили нагрудні знаки «66 окрема механізована бригада сухопутних військ» рідним та близьким захисників з Валківщини  - Новосела Миколи Олександровича та Каплуна Віктора Володимировича (посмертно).   

12:14 28.06.2023

Допоможемо! Підтримаємо! Переможемо!

Взаємодія між органами та службами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, основні напрямки розвитку соціальних послуг у Валківській громаді, співпраця суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Цим аспектам сьогодні було присвячене чергове робоче засідання Координаційної ради з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобіганню та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

17:14 27.06.2023

РОЗПОЧАЛИ ПРОЄКТ ІЗ НАВЧАЛЬНИХ ТРЕНІНГІВ

У Валківський ТГ завершилися навчальні тренінги для мешканців громади, які проходили в рамках реалізації проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних. Співпраця та залучення громад».

10:46 27.06.2023

У центрі уваги - підготовка до осінньо-зимового періоду

Чергове засідання штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери на території Валківської ТГ сьогодні провів заступник міського голови Сергій Тижненко.

14:22 22.06.2023

Делегація освітян Валківщини з навчальним візитом поїхала до Польщі

Розпочався навчальний візит делегації представників громад Харківщини до Республіки Польща, організований командою ГО "Польсько-українська аграрна асоціація", ГО Центр розвитку місцевого самоврядування під патронатом Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza.

14:15 22.06.2023

Валківську громаду відвідали представники ЮНІСЕФ

Надання яких послуг необхідно організувати в громаді, щоб комплексно підтримати сім’ї з дітьми. Про це йшлося під час зустрічі представників дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) з місцевою владою,  керівниками та спеціалістами відповідних соціальних служб і комунальних установ Валківської міської ради.

16:44 21.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.