A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

До Міжнародного дня шахів у Валках відбувся шаховий турнір

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня шахів у Валках відбувся шаховий турнір, організований відділом культури, туризму, молоді та спорту Валківської міської ради. Його учасниками стали 15 шахістів – члени шахово-шашкового гуртка «Ветеран» відділення денного перебування людей похилого віку Центру надання соціальних послуг Валківської міської ради, шахового клубу «Дебют» Нововодолазької громади та ГО «Свідома молодь плюс» (Старий Мерчик).

17:46 20.07.2023

Позачергова сесія міської ради

Під час пленарного засідання позачергової ХХХVІІ сесії Валківської міської ради VІІІ скликання, що відбулося сьогодні, 18 липня, депутати:

17:37 18.07.2023

Міський голова Валерій Скрипніченко привітав бухгалтерів громади з професійним святом

Напередодні Дня бухгалтера, який  в Україні відзначається 16 липня, міський голова Валерій Скрипніченко запросив до залу засідань міської ради кращих у громаді фахівчинь цієї справи. Щоб подякувати за наполегливу, відповідальну, копітку працю, без якої неможлива робота жодного підприємства чи організації.

15:30 14.07.2023

ХЕЛП-ПОІНТ: ЦЕНТР ДЛЯ ВСІХ

Хелп-Поінт – центр комплексної допомоги, де проводяться різні заняття для всіх вікових груп валківчан та жителів громади. Фахівцями центру розроблені цикли студій, розраховані на два місяці, для роботи з постійними групами. Це дає змогу дати комплексні знання та навички, а відвідувачам – розпланувати свої візити завчасно і бути присутніми на більшості занять та зустрічей.

16:44 12.07.2023

Запрошуємо на відкриття виставки в музей і для спільної роботи

Стратегії розвитку туризму у  Валківській громаді, питання управління культурною спадщиною, потенційні спільні проекти – ці теми були у фокусі уваги учасників робочої зустрічі за участі заступниці міського голови Ольги Борщ, експертки з управління культурною спадщиною та сталого розвитку територій, керівниця Центру розвитку музеєзнавства і пам’яткознавства при ННЦ ХФТІ НАНУ, експертки УКФ з культурної спадщини та туризму, членкині Туристичної ради Харківської міської ради Олени Жукової,  доктора історичних наук, професора, члена-кореспондента Германського археологічного інституту Михайла Любічева та креативної і талановитої команди його учнів.

15:16 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.