A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

80-річчя звільнення від нацизму в роки другої світової війни та Дні своїх населених пунктів відзначили в Сидоренківському та Сніжківському старостинських округах

80-річчя звільнення від нацизму в роки другої світової війни та Дні своїх населених пунктів відзначили в Сидоренківському та Сніжківському старостинських округах

Відповідно до того, як 80 років тому наші війська з боями звільняли Валківщину від нацистів, у старостатах громади відзначають Дні визволення, вшановують пам’ять загиблих у Другій світовій, покладають квіти до пам’ятних знаків та братських могил.

13:45 19.09.2023

Вдячність і шана вам, ветерани!

Вдячність і шана вам, ветерани!

Ветеранів громади - учасників бойових дій у роки Другої світової війни за доброю традицією з нагоди Дня міста та річниці звільнення від нацистської окупації відвідав і привітав міський голова Валерій Скрипніченко.

09:10 19.09.2023

День міста і 80-ту річницю звіьнення Валок від нацистських поневолювачів відзначили валківчани

День міста і 80-ту річницю звіьнення Валок від нацистських поневолювачів відзначили валківчани

Сьогодні, в День міста і 80-ту річницю звільнення Валок від нацистської окупації у роки Другої світової війни, валківчани традиційно прийшли на Алею Слави, щоб  мітингом-реквієм, хвилиною мовчання і букетами квітів вшанувати пам’ять про визволителів рідного краю, які в далекому 1943 році з кровопролитними боями вигнали нацистських поневолювачів з Валківщини.

16:07 16.09.2023

Валківські пленери-2023

Валківські пленери-2023

Нашому місту Валки 377 років! Для нас, валківчан, кожна вулиця, будівля, майданчик - рідні. Саме це показав традиційний  щорічний творчий конкурс «Валківські пленери-2023».

09:08 16.09.2023

З Днем міста і 80-ю річницею визволення Валок від нацистської окупації, шановні містяни! З традиційними у цю  пору Днями сіл і селищ, шановні жителі Валківської територіальної громади!

З Днем міста і 80-ю річницею визволення Валок від нацистської окупації, шановні містяни! З традиційними у цю пору Днями сіл і селищ, шановні жителі Валківської територіальної громади!

Це свято тих, хто відчуває себе  частиною великої  родини і пишається  тим, що він - валківчанин. Воно об’єднує всі покоління, які народилися і живуть у нашому  мальовничому, щедрому краї. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славну історію, збагачував традиції, розбудовував і боронив від ворогів.

09:04 16.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних