A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Бути готовим до загрози, вміти захистити себе, спасти життя – такі необхідні навички опановувала молодь Валківщини

За ініціативи Валківської міської ради такий військово-патріотичний захід відбувся в рамках відзначення 80-х роковин звільнення населених пунктів нашої громади від фашистських окупантів у Другій Світовій війні.

15:28 15.09.2023

Спасибі вам за службу, рятувальники!

Напередодні професійного свята  - Дня рятівника, встановленого в Україні на відзначення значного внеску пожежників і аварійно-рятувальних формувань та служб у справу захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, колектив служби ДСНС Валківщини привітав перший заступник міського голови Ігор Нізельковський.

12:02 15.09.2023

80-ті роковини звільнення від нацистських окупантів відзначили у Костівському, Баранівському та Новомерчицькому старостинських округах

Покладанням квітів до пам’ятних знаків та братських могил вшанували пам’ять захисників рідного краю і відзначили 80-ті роковини визволення від нацистських окупантів у роки Другої світової війни жителі Баранівського, Новомерчицького та Костівського старостинських округів.​​​​​​

17:11 14.09.2023

Міністерство оборони України презентувало інформаційну пам'ятку «Родинам захисників»

Соціальний проєкт покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць, та поінформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ.

16:06 12.09.2023

Учора на Алеї Слави у Харкові назавжди попрощалися із захисником України, валківчанином Сергієм Березняком. Офіційно підтверджено – Березняк Сергій Олександрович загинув під час виконання бойового завдання.

Більше місяця тому жахлива звістка сколихнула місто і всю Валківську громаду – загинув валківчанин Сергій Березняк - член карате спільноти, призер чемпіонату України з карате, тренер валківської команди «HAMMER KARATE TEAM», людина, яку знали і поважали у нашій громаді.

15:21 12.09.2023

Угоду про співпрацю 11 вересня 2023 року підписали Валківський міський голова Валерій Скрипніченко та міський голова гміни Голенюв (республіка Польща) Роберт Крупович

Польсько - українська господарча палата разом з урядом міста Голеньово Західнопоморського Воєводства, ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування», ГО « Польсько - українська аграрна асоціація» самоврядування 11-12 вересня стали співорганізаторами польсько - українського форуму місцевого самоврядування «Місцева економіка».

10:36 12.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.