A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Сучасні ноутбуки для облаштування комп’ютерного класу в Сніжківському ліцеї сьогодні отримав відділ освіти Валківської міської ради.

Як повідомив начальник відділу освіти Іван Горошко, найближчим часом має надійти ще й мультимедійний проектор теж для цього ж класу.

14:16 06.11.2023

У переддень свого професійного свята працівники служб соціального захисту Валківщини приймали поздоровлення від Валківського міського голови Валерія Скрипніченка та народного депутата України Юлії Світличної.

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівників соціальної сфери, фахівців, на яких покладена дуже відповідальна місія – дбати про людей з непростою долею, допомагати їм долати життєві труднощі, додавати віри і впевненості у завтрашньому дні.

20:51 04.11.2023

Валківська МТГ – у числі 10 територіальних громад країни, відібраних для участі у пілотному проєкті з планування відновлення на місцевому рівні.

Дві територіальні громади Харківщини візьмуть участь у пілотному проєкті щодо їх відновлення – повідомила голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, яка взяла участь у форумі з планування відновлення на місцевому рівні, який нещодавно відбувся у Києві.

13:29 02.11.2023

30 жовтня Валківська громада попрощалася з іще одним захисником України - Дьяченком Віталієм Борисовичем.

Народився Віталій Дьяченко 1 червня 2001 року в селі Огульці на Валківщині. Невдовзі його родина змінила місце проживання, переселившись до Губщини, а потім до Мельникового, де й пройшли дитячі та юнацькі роки Віталія.

16:29 31.10.2023

Міський голова Валерій Скрипніченко привітав автомобілістів та дорожників громади з професійним святом

Напередодні Дня автомобіліста та дорожника, який щорічно відзначають в останню неділю жовтня, міський голова Валерій Скрипніченко зустрівся з трудовими колективами підприємств громади, які займаються ремонтом і обслуговуванням доріг, та зі спеціалістами, які працюють на автомобілях та спецтехніці  в КП «Благоустрій» і КУ «Місцева служба комунальної власності».

14:22 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.