A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

У кімнаті психологічної та психосоціальної підтримки, яка працює у Валках, відбувся день відкритих дверей.

Психологічну допомогу відвідувачам надавали професійно навчені психологи. Їх так необхідними зараз послугам скористалися зокрема матусі, одна з яких дуже тяжко переживає загибель єдиного сина – захисника України, а інша весь час клопочеться про долю сина-воїна зниклого безвісти.

09:37 21.12.2023

Сьогодні громаду з робочим візитом відвідала команда соціального проєкту «Реінтеграція ветеранів: Слобожанщина»

У рамках реалізації цього проєкту ветерани російсько-української війни та члени їх родин, члени родин загиблих захисників України з Харкова та Харківської області мають можливість отримувати безкоштовну та кваліфіковану допомогу (онлайн та офлайн) за наступними напрямками:

16:33 19.12.2023

Приголомшлива новина від наших спортсменок з черліденгу

Чотири спортсменки, вихованки ДЮСШ «Спорт для всіх», представниці валківського черліденгу, учасники ТК «Діамант» пройшли І відбір у збірну України, яка захищатиме честь нашої країни в Нідерландах у цьому виді спорту.

18:55 18.12.2023

Карантинні обмеження по сказу тварин в смт Старий Мерчик скасовано

Рішенням №2/2023 Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Валківській міській раді скасовано встановлені з 11.10. 2023 р. карантинні обмеження по сказу тварин (безпритульного кота) на території смт Старий Мерчик Валківської міської ради та прилеглих до нього мисливських угідь, пасовищ, лісових, польових масивів та урочищ.

13:53 15.12.2023

Міжнародна організація "Лікарі світу" має намір розпочати роботу у нашій громаді

Перспективи щодо реалізації в нашій громаді ще одного проекту надання медичних послуг сьогодні обговорили міський голова Валерій Скрипніченко та його заступниця Ольга Борщ з представниками міжнародної організації «Лікарі світу».

17:03 14.12.2023

Комунікаційна кампанія ЮНІСЕФ “Головне – що всередині” триває в Україні

В Україні проводиться комунікаційна кампанія «Головне – що всередині», що реалізується Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з Першою леді України, Міністерством освіти та науки України та Міністерством охорони здоров’я України. Метою якої є змінити харчові звички українців. Адже систематичне неправильне харчування може стати причиною виникнення хвороб і розладів травної та ендокринної систем, порушити обмін речовин і навіть спричинити онкологічні захворювання. А здорове і збалансоване харчування, навпаки, — це супергерой, який захищає тебе від багатьох неприємностей.

16:09 14.12.2023

Сьогодні - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні в Україні вшановують героїчних та самовідданих людей, які ціною власного життя і здоров’я локалізували аварію та врятували країну і світ від радіаційного забруднення внаслідок техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції у 1986 році.

13:36 14.12.2023

Представники нашої громади відзвітували перед донорами про реалізацію проєктів

Завершальним етапом проєкту «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку» стала участь представників Валківської МТГ у Регіональному форум-воркшопі з обміну досвідом реалізації реагувань громад, який відбувся вчора у Харкові.

17:00 13.12.2023

Міський голова Валерій Скрипніченко взяв участь у загальних зборах членів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області.

Учасниками зібрання обговорювалися питання про стан та заходи антикорупційної діяльності і декларування в органах місцевого самоврядування області, про особливості управління майном комунальної власності в умовах воєнного стану та компенсації за пошкоджені/знищенні об’єкти нерухомого майна та про деякі питання реалізації положень закону України “Про адміністративну процедуру».

16:24 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.