A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Звернення до мешканців громади Валківського міського голови Валерія Скрипніченка

Дата: 25.03.2022 09:44
Кількість переглядів: 458

Шановні мешканці громади!

Сьогодні рівно місяць як Україна зазнала нападу орд російських окупантів. Усі ці дні, сповнені болем, втратами, страхом, розлуками, попри все, згуртували українців та зміцнили їх дух. Країна стійко тримається, тримається і наша громада. Щодня сил та впевненості нам додають мужність, стійкість та незламність наших захисників, які безжально дають відсіч ворогу.

Кожен день і для нас ставить нові виклики, які потребують чітких рішень, виваженого підходу до питань стабільного життєзабезпечення громади у цей складний час. Вирішуємо їх повсякденно, а ті, що потребують схвалення депутатського корпусу були винесені на розгляд сьогоднішнього засідання сесії. Спасибі депутатам за плідну та конструктивну роботу.

Порядок та спокій цілодобово забезпечують наші правоохоронці. За цей час поліцією не зафіксовано жодного випадку мародерства та крадіжок на території громади.

Наразі, наше населення збільшилося на третину, тому суттєво зросли потреби в товарах першої необхідності, наданні різного роду комунальних, побутових та інших послуг. І для цього разом із владою на нашому внутрішньому фронті стали пліч-о-пліч аграрії, підприємці, комунальники, освітяни, медики та інші служби. Сьогодні сотні валківчан об’єднав волонтерський рух, до нього активно долучаються і люди, які прибули до нашої громади.

Особливої підтримки та допомоги у цей час потребують вимушені переселенці та вразливі категорії населення. Валківська міська рада разом із волонтерами приймають тонни гуманітарки, формують потреби та запити на необхідні продукти, ліки, предмети гігієни. Для цього у Валках організована робота пунктів видачі гуманітарної допомоги за кількома напрямками, а в населених пунктах громади цими питаннями опікуються старостати.

Медичні установи Валківщини працюють у штатному режимі, лікарі надають допомогу усім, хто її потребує. Цими днями Валківська лікарня отримала ще одну суттєву партію медичної гуманітарної допомоги.

Важливим фактором стабільності є безперебійне забезпечення населених пунктів світлом, газом, водою та необхідними житлово-комунальними послугами. Працівники благоустрою забезпечують комунальні заклади дровами для опалення, постійно слідкують за чистотою закріплених територій, розпочали роботи з весняного прибирання. До цих робіт з благоустрою можуть доєднатися на платній основі і вимушені переселенці. Попри воєнні турботи, ми усі повинні залишатися добрими господарями і навести лад у своїх населених пунктах та власних оселях.

Життя триває і сьогодні у нашій громаді є особливо гарна новина – у нашому пологовому відділенні народилися два богатирі - хлопчики, один вагою 5 кг 100 г, а інший 5 кг 700 г. Це добрий знак. Здоров’я діткам та їх мамам.

Сили та віри у нашу перемогу нам усім!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.