A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Ще одна трагічна втрата для нашої громади і для України… У боях з російськими окупантами загинув Марченко Володимир Олександрович – людина світлої вдачі, щирого серця, авторитетна і шанована на Валківщині.

Дата: 12.03.2022 22:55
Кількість переглядів: 355

Фото без описуУ 2014 році, коли розпочався збройний конфлікт на Донбасі, Володимир Олександрович змінив мирну професію на військовий однострій і брав участь у складі батальйону «Айдар» в боях на Луганщині. Поблизу містечка з такою мирною назвою Щастя отримав два поранення.

Підлікувавшись, Володимир повернувся до мирного життя, встиг отримати диплом психолога Харківського університету внутрішніх справ. За цією спеціальністю у 2018-2020 роках продовжив службу в складі гуманітарної місії «Проліска» на лінії розмежування – м. Торецьк Донецької області.

Маючи незаперечний авторитет у земляків-учасників бойових дій на сході України, був обраний головою громадської організації «Валківська районна спілка ветеранів АТО», працював на громадських засадах радником Валківського міського голови у справах ветеранів АТО.

За бойові звитягу й досвід, активну громадську позицію валківчани вшанували Володимира Марченка, визнавши його переможцем акції «Людина третього десятиліття», присвяченій 30-ти річчю Незалежності України, в номінації «Громадський діяч».

Коли в лютому цього року російські війська розпочали широкомасштабне вторгнення в Україну, Володимир Олександрович разом з іншими бойовими побратимами став на захист цілісності і незалежності нашої держави. Героїчно загинув 11 березня.

«Володю вбили. Він усіх любив. Не мстіться. Любіть. Будуйте Україну» - написала на своїй сторінці у фейсбуці дружина Володимира, лікар анестезіолог, завідувач анестезіологічним відділенням Валківської ЦРЛ Наталія Шляхтурова, коли отримала цю страшну звістку.

Так і буде. Ми неодмінно переможемо рашиську орду, відбудуємо нашу неньку-Україну – з вірою в серці і в пам’ять про всіх героїв, справжніх патріотів і захисників, які відділи життя за нашу свободу.

Царство небесне світлій душі Володимира Марченка. Розділяємо біль втрати з його рідними.

Валківщина завжди пам’ятатиме своїх героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних