Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Проєкт з благоустрою села у Черемушній розпочато

Дата: 01.02.2022 13:28
Кількість переглядів: 335

Фото без описуВ рамках підготовки до реалізації проєкту «Місцева ініціатива» щодо встановлення нової огорожі навколо кладовища при в’їзді в село, розпочалися підготовчі роботи з знесення аварійних дерев на території поховання.

Передувала цим роботам зустріч міського голови Валерія Скрипніченка з активом села та старостою Черемушної, на якій досягли домовленостей щодо спільного розв'язання нагальних проблем, всебічної підтримки та допомоги односельцям.

Як розповів староста Василь Вольвач: «Маємо дієву підтримку і порозуміння з підприємцями. В цьому році активну допомогу робітниками у знесенні аварійних акацій на кладовищі вже надав місцевий підприємець Олександр Ачкасов. За фізичної допомоги цих працівників вдалося знести чотири акації. Спецтехнікою допомогла місцева служба комунальної власності. Заплановані і надалі спільні дії зі спилювання дерев, розчищення від порослі та бур’яну, знесення старої огорожі. Всі ці роботи з благоустрою необхідно завчасно провести, щоб максимально швидко реалізувати місцеву ініціативу черемушан - встановити нову бетонну огорожу навколо кладовища. Розв'язання цього питання позитивно змінить імідж Черемушної, оскільки кладовище знаходиться при в’їзді у село і нова огорожа не лише приховає заховання, а й надасть нового естетичного вигляду цьому місцю пам’яті. Ця ідея була підтримана депутатами й на її реалізацію в бюджеті громади вже закладені кошти»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних