Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Графік роботи пересувних відділень Укрпошти для зручності громадян переглянуть

Дата: 28.01.2022 11:47
Кількість переглядів: 243

Фото без описуПро це та інше йшлося на зустрічі старост населених пунктів із директором філії Харківської дирекції АТ "Укрпошта" Юрієм Савченком.

На Валківщині у селах вже понад два місяці працюють пересувні відділення «Укрпошти», але громадяни нарікають на деякі незручності. Виникає багато питань стосовно графіку роботи відділень, доставки пенсій та періодичних видань.

Міською радою була ініційована зустріч із керівництвом філії Харківської дирекції АТ "Укрпошта" старост населених пунктів, бо саме старости приймають на себе першими обурення громадян та є зв’язуючою ланкою між підприємством та отримувачами послуг.

Так, старости деяких округів порушували питання часу роботи відділення у населеному пункті. За їх словами, два дні в тиждень по одній годині роботи для населеного пункту, де мешкає більше тисячі чоловік, дуже замало. Люди не встигають здійснити платежі, отримати посилки та інші послуги. А в деяких селех скаржаться, що газети та періодика не потрапляють до підписників, бо їх кладуть не у поштові скриньки адресатів.

Зазначимо, що одну проблему вже вдалося вирішити. Про це повідомила Ірина Обихвіст, редактор газети «Сільські новини», яка була присутня на нараді. Вона зазначила, що існувала незручність із доставкою газети, яка на сьогодні має близько трьох тисяч передплатників. Оскільки день виходу видання був у суботу, жителі окремих населених пунктів отримували його запізно, бо робота виїзного відділення в у цих селах проходила у четвер або п’ятницю. Питання вдалося вирішили шляхом зміни днів обслуговування вказаних населених пунктів.

Під час дискусії шукали спільні шляхи вирішення інших проблем. Дирекція Укрпошти пообіцяла усунути недоліки та врахувати конкретні побажання населення. Найближчим часом графік роботи буде переглянуто, інші ж питання будуть вирішуватись в робочому порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних