A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У Сніжкові мешканці семи багатоквартирних будинків створили та зареєстрували ОСББ.

Дата: 25.01.2022 16:42
Кількість переглядів: 221

Фото без описуСьогодні відбулася робоча зустріч міського голови Валерія Скрипніченка з головою новоствореного ОСББ «Житлово-комунальний сервіс с. Сніжків» Оксаною Таран. На зустрічі також присутня була начальник відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури міської ради Марина Редько.

Оксана Таран проінформувала присутніх про утворення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку в с Сніжків, до складу якого увійшло сім багатоквартирних будинків. Дане рішення було прийнято на установчих зборах, на яких більшістю голосів мешканців будинків була обрана форма управління багатоквартирними будинками, затверджено статут та оформлені відповідні документи. В подальшому заплановані наступні організаційні кроки роботи відповідно до вимог законодавства.

«Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, безперечно, має низку переваг перед іншими видами утримання будинків, за умови добросовісного та дієвого правління. Всі мешканці квартир повинні розуміти, що вони є повноцінними власниками цілого будинку, і сходової клітки, і вхідних дверей, і покрівлі, а не лише окремої квартири і за його ремонт відповідальні також вони. Ми, в свою чергу, всебічно сприяємо мешканцям, котрі готові взяти відповідальність за свою приватну власність. В нашій громаді діє Програма підтримки ОСББ на умовах співфінансування 50/50. Крім цього є багато міжнародних грантів, фондів та організацій, котрі готові виділяти кошти для підтримки ОСББ. Бажаємо мешканцям багатоквартирних будинків згуртованості та порозуміння заради блага свого спільного дому» - зауважив при розмові Валерій Скрипніченко.

Міський голова надав консультації та рекомендації щодо подальшої діяльності та звернув увагу на можливі ризики в організації роботи.

В конструктивній бесіді намітили подальші спільні дії та налагодили комунікацію з відповідними структурами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних