A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У Ков’ягівському НВК обладнано сучасну кімнату для трудового навчання.

Дата: 09.12.2021 18:03
Кількість переглядів: 448

Фото без описуСьогодні у Ков’ягівському НВК урочисто відкрили кімнату, де діти зможуть навчатись на уроках праці. Кабінет обладнаний сучасною кухонною технікою, швацькими машинками, посудом і навіть для хлопців є набір інструментів.

Створення такого простору стало можливим завдяки участі навчально-виховного комплексу у проекті «Енергія розвитку», профінансованим АТ «Укргазвидобування» під назвою «Сучасний освітній простір – потреба суспільства».

Право перерізати стрічку у нову студію для занять працею надалось представниці батьківського комітету та представниці АТ «Укргазвидобування» Марії Мевші.

А в студії на гостей вже чекав майстер-клас по ліпленню вареників. Кожному було запропоновано зліпити український вареник з капустою або картоплею на вибір. Що ж, працювати у такій кухні дійсно приємно. Тож і вареники вийшли справні.

Директор НВК Юлія Данильченко подякувала міського голову Валерія Скрипніченка та його заступника Ольгу Борщ у сприянні в реалізації ідеї відкриття кабінету. Вона зазначила, що велику допомогу також надали батьки школярів. «Батьки і діти бачили наші старання, і їх бажанням було долучитись до справи. Сьогодні спільними зусиллями ми маємо сучасний кабінет для уроків праці на місці, де іще влітку було не придатне ні до чого приміщення», сказала вона. Керівник закладу також подякувала директору ГПУ "Шебелинкагазвидобування" Андрію Охотнікову та Вікторії Сафоновій за придбання сучасного обладнання для шкільної кімнати праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних