Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Про підсумки роботи та плани на майбутнє. Про це та інше говорили чорнобильці на засіданні круглого столу.

Дата: 09.12.2021 12:22
Кількість переглядів: 455

Фото без описуКруглий стіл на тему «Чорнобиль – наші біль та пам’ять» пройшов сьогодні у Валках. В роботі заходу взяли участь представники спілки чорнобильців Валківської громади, члени молодіжної ради, представники міської влади, Ков’язького центру туризму і краєзнавства та гості: члени спілки чорнобильців Нововодолазької громади.

Під час роботи підвели підсумки за минулий рік та намітили плани на майбутнє.

У своєму виступі голова спілки чорнобильців Володимир Калугін зазначив, що цього року проведено масштабну роботу по вшануванню пам’яті загиблих ліквідаторів. Він повідомив, що з початку року в громаді встановлено три пам’ятника. Так, трагічні події у Чорнобилі увіковічили пам’ятними знаками у Костеві, Старому Мерчику та у Валках. За його словами, також проводяться зустрічі з членами сімей загиблих, учнями шкіл. До пам’ятних дат в школах проходять виховні години, а в закладах культури – тематичні виставки, бесіди, вечори пам’яті.

Заступник голови міської ради Ольга Борщ повідомила, що серед наміченого на майбутнє – співпраця з молодіжною радою Валківської громади, нові ідеї щодо увічнення пам’яті про трагічні події квітня 1986 року. Також готуються заходи до дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройдуть у Валках 14- го грудня.

Говорили і про проблеми, серед яких лікування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та пільговий проїзд у громадському транспорті.

По закінченню заходу кожний висловив свою думку, а загальний підсумок підвели прикрашанням символічного дерева, на яке прикріпили листочки зеленого кольору із побажаннями та новими ідеями. Саме зелені листочки символізували найвищу оцінку щодо вражень від зустрічі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних