A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Створення умов для розвитку молоді, рух маршрутного автобуса, стан доріг та інше - про що говорили у Старому Мерчику.

Дата: 24.11.2021 16:51
Кількість переглядів: 424

Фото без описуЩо турбує мешканців Старого Мерчика та прилеглих до нього сіл, обговорили із міським головою Валерієм Скрипніченком під час його робочого візиту у селище, що пройшов у рамках виїзного прийому громадян.

Молодь порушувала питання розвитку спорту. Відкриття нового тренажерного залу, що має відбутися найближчим часом, мерчани очікують з нетерпінням. Говорять, що готові включитись в роботу і допомагати фізично, щоб прискорити подію. Обговорили також майбутнє його функціонування. Молоді люди запевняють, що бажаючих займатись спортом у селищі чимало, це підтвердив і староста Олег Курилишин.

Міський голова, в свою чергу запевнив, що створення умов для розвитку молоді – в пріоритеті місцевої влади.

«Сьогодні ми зацікавлені в тому, щоб молодь не від’їжджала до великих міст, а залишалась жити і працювати тут, на місці. Тому, вважаю створення умов для розвитку і комфортного життя в селі одним із найважливіших питань», - зазначив Валерій Скрипніченко.

Турбує також мерчан і рух автобуса за маршрутом Валки – Старий Мерчик. Нарікають на те, що вже понад два тижні не можуть добратись до Валок, оскільки автобус увесь цей час відсутній.

Міський голова пояснив, що оскільки автотранспортне підприємство приватне, вплинути на його роботу місцева влада не може, але шляхи вирішення проблеми шукаються.

«Ми намагаємось знайти альтернативу приватному автотранспортному підприємству, що обслуговує даний маршрут. На часі вже є напрацювання і сподіваюсь, до нового року зможемо вирішити частину подібних проблем», - сказав міський голова. Він також пояснив, що стурбований цим, оскільки така проблема існує не тільки у Старому Мерчику - в інших селах громади селяни також мають труднощі із під’їздом до Валок.

Члени місцевої громадської організації рибалок прохали посприяти у облаштуванні місця для любительської рибної ловлі, тому що у Старому Мерчику прихильників такого хобі чимало.

Один із заявників нарікав на роботу депутатів міської ради – через низьку явку він не може отримати дозвіл на користування земельною ділянкою.

Порушувались також інші побутові питання. Серед них – ремонт місцевих доріг, встановлення сміттєвих баків, вуличне освітлення, тощо.

Всі звернення зафіксовано та взято на контроль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних