A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Як писати проекти, які з них є перспективними та де брати ідеї для них - розповіла Ольга Борщ.

Дата: 11.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 407

Фото без описуСьогодні у громадянському суспільстві соціальна активність стрімко росте. Мешканці нашої громади також мають бажання долучатись до вирішення проблем своїх населених пунктів. І тут допомогою стане участь громади у різних проектах та грантах, що сьогодні фінансуються і на рівні районному, обласному, українському та міжнародному. Але щоб проект виявився виграшним, він повинен бути перспективним, тобто таким, що спрямований на розвиток. Що для цього треба робити та як, розказала на своєму тренінгу Ольга Борщ.

Вона презентувала свої напрацювання майбутніх проектів учасникам тренінгу та розказала основні аспекти їх написання. Окреслила всі "плюси" та "мінуси". Головне, за її словами, ініціатива громади.

«Коли члени громади бажають брати участь у розвитку та покращувати щось у своєму житті, я завжди підтримаю. Хіба можна нехтувати ініціативою? Моя відповідь – ні. Я завжди підтримаю бажання покращувати стан життя громадян, відгукнусь і допоможу. А головне – це віра в перемогу», - сказала Ольга Борщ. Вона також підкреслила, що не всі проекти можуть бути виграшними, але ніколи не потрібно відступати, а йти до тих пір, доки не вийде.

У заході взяли участь представники громад та громадських об’єднань, зокрема, представники молодіжної ради. Були також гості – мешканці Вільхівської територіальної громади Харківського району, що представляли відділи молоді і спорту та культури Вільхівської ОТГ. Ольга Борщ показала гостям один із реалізованих проектів у нашій громаді – Хаб у Новому Мерчику, в якому вже зараз вирує життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних