A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

 Придбання будівель та приміщень в наступному році під будинки культури для Старого Мерчику та Мельникове можливе.

Дата: 26.10.2021 17:31
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

 

Про це йшла мова під час зустрічі міського голови Валерія Скрипніченка з фахівцями ради та власником кафе «Ніка», яке знаходиться в Старому Мерчику.

 

Придбання цієї будівлі благоустроєною зоною відпочинку з фонтаном та літнім павільйоном, можливістю розміщення  сучасного тренажерного залу - така перспектива розвитку культури були б найкращим вирішенням проблем для громади.

Під час спілкування говорили про готовність власника та про відповідність пакету документів для продажу у власність громади будівлі та земельної ділянки.

Щоб підготувати  цей об’єкт нерухомості до продажу необхідно провести ряд заходів, які повинен виконати власник нерухомого майна та які потребують,  перш за все, фінансових затрат і  часу.  Наразі, власник майна вже вирішує питання оформлення документів для продажу.

Зі сторони міської ради  необхідно  розробити нормативні документи щодо об’єктів нерухомості та передбачити кошти у бюджеті 2022 року на придбання будівлі кафе «Ніка» для культурно-спортивних потреб старомерчан.

 Фото без опису

Фото без опису

Також детально вивчили питання щодо можливості придбання нежитлового приміщення, що знаходиться у власності  ПСП «Мельникове»  для розміщення у ньому сільського Будинку культури.

Староста Мельниківського старостинського округу Валентина Сердюк доповіла, що в Мельникове також відсутнє приміщення для розташування клубного закладу, але є нежитлова будівля їдальні, що належить ПСП «Мельникове»,і  яка  знаходиться в  доброму для використання стані та цілком придатна для розміщення в ній клубного закладу. Власник приміщення має бажання подарувати її громаді при умові  відшкодування місцевою владою витрат на підготовку об’єкта нерухомості до відчуження. Для цього також необхідно для цих потреб передбачити кошти на наступний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних