A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Про що говорили на щотижневій нараді у міського голови. Основне.

Дата: 30.08.2021 15:19
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Ситуація із захворюваністю на коронавірус у Валківській громаді дещо стабілізувалась. За минулий тиждень захворілих не зафіксовано. Вакцинація населення триває і має динаміку зростання,- Марина Орлова, головний лікар КНП «Валківський ЦПМСД Валківської міської ради Харківської області.

Об’єкти житлово-комунального господарства громади на 85 відсотків готові до осінньо-зимового періоду. Щодо решти 15 відсотків – робота теплового господарства триває, - Марина Редько, начальник відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури.

Найчастіші причини відсутності електропостачання – стихійні. Серед них – прямі влучення блискавки в електричні підстанції та замикання електричних проводів, за більшістю випадків через стикання їх з гіллям дерев. Про планові відключення абонентів обов’язково повідомляють, - Юрій Дубок, начальник Валківського підприємства РЕМ.

Школи громади готові до відкриття та якісної роботи. За результатами перевірки проб відбору води в закладах вода повністю відповідає санітарно-епідеміологічним вимогам. Шкільні автобуси готові до підвозу учнів, - Іван Горошко, начальник відділу освіти.

Святкування Днів сіл, селищ, міста розпочнеться 11 вересня і закінчиться 19 вересня. Першим святкуватиме свій день Старий Мерчик, останнім – Сидоренкове. Валки традиційно відсвяткують День міста 16-го вересня, - Олександр Холодний, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних