A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Валківський міський голова Валерій Скрипніченко зустрівся з медиками Валківської лікарні. Обговорили процедуру призначення на посаду головного лікаря закладу.

Дата: 16.08.2021 16:58
Кількість переглядів: 392

Зокрема, Валерій Скрипніченко наголосив, що процедура відбору кандидатів та призначення проходитиме чітко у відповідності до порядку, затвердженого постановою КМУ № 1094 від 27.12.2017 року. Порядок передбачає декілька етапів конкурсу, які включають в себе формування конкурсної комісії, підготовку до проведення конкурсу (оприлюднення оголошення про проведення конкурсу, прийняття документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі, перевірка поданих документів на відповідність установленим вимогам), проведення конкурсу та оголошення його результатів.

«Наголошую, що у проведенні конкурсу будуть чітко дотримані всі вимоги постанови. Підкреслю, що наша спільна мета – вивести лікарню з кризового стану, в якому вона знаходиться, ми всі в цьому зацікавлені. Ситуацію в лікарні тримаємо під контролем, в тому числі і фінансову складову», - повідомив Валківський міський голова.

Міський голова також підкреслив, що всі рішення, стосовно конкурсантів на посаду головного лікаря прийматиме конкурсна комісія, яка буде створена згідно порядку, затвердженого постановою КМУ.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.