A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У автошколі Валківської громади інструктори одні з кращих в області.

Дата: 10.08.2021 13:33
Кількість переглядів: 459

Де навчитись керувати автомобілем, у Валках знають всі, а от про те, що наші спеціалісти кращі інструктори в області, відомо не всім.

Безліч нагород та відзнак, друге призове місце на змаганнях серед інструкторів спортивних клубів області, кращі результати на екзаменах тих, хто отримує посвідчення водія – все це про наш Спотривно-технічний клуб ТСО України. Про досягнення розказав керівник клубу Олексій Подлєсний, який ще є і керівником громадської організації Товариства сприяння оборони України.

Він розказав, що спортивно-технічний клуб має свою техніку, яка налічує чотири легкових автомобілі, три вантажних, один мотоцикл-скутер. Є й свій полігон для навчання з розмітками та умовними позначками, де можна відпрацювати навички водіння автомобілем.

« У нас є повна база для навчання, маємо на чому вчити і маємо висококваліфікованих спеціалістів. Наш напрацьований досвід і висока кваліфікація дає змогу отримувати нашим учням найвищі бали при оцінюванні», - зазначає Олексій Подлєсний.

Спортивний клуб ТСО України постійно бере участь у різних замаганнях та заходах. А в цьому місяці наприкінці серпня презентуватимуть свою організацію на авіаційному шоу, що проходитиме в Коротичі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.