A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У Добропіллі на ставку дорослі подарували талановитим дітям свято дружби «без гаджетів».

Дата: 16.07.2021 16:12
Кількість переглядів: 585

Ідея спільного активного відпочинку в організаторів народилася давно і ось, дочекавшись справжньої літньої погоди, вони запросили на великий пікнік дітей із Нового та Старого Мерчика.

«Це наші маленькі таланти, які дарували нам радість своїми творчими виступами під час різних святкувань у наших невеликих громадах, а колектив «Колискова» представляв Старий Мерчик на фестивалі в Одесі. Тому ми вирішили разом із батьками ось так віддячити артистам за їх старанність та активність», - говорить депутат міської ради Яна Щедріна.

Неймовірні краєвиди хвойного лісу, тепла водичка ставка, туристичне містечко із палаток, вечірнє багаття, яскраві зірки – це надзвичайна атмосфера, в яку необхідно повністю зануритися і її відчути. Тому й було прийняте спільне рішення - насолоджуватися відпочинком без смартфонів.

«Щоб зробити дітям відпочинок корисним та цікавим, ми запросили отамана Богодухівського козацького куреня імені Івана Богуна Валерія Кондратенка, який підготував дітям багато цікавого. Думаю, що враження та емоції у наших дітей від спілкування із справжнім отаманом та його козацькою родиною залишаться на довго», - розповідає староста Нового Мерчика Віталій Решетько.

Туристичні переправи, ходіння по битому склу, знайомство із бойовою зброєю козаків, стрільба з лука по мішеням, купання досхочу, смачна каша, пісні біля вогнища, ранкова зарядка і це ще не все.

Тренери ДЮСШ «Спорт для всіх» Таміла Кропивка та Віталій Мельник провели для дітей та дорослих спортивні конкурси та естафети. Тож до телефонів дійсно не було ні часу ні бажання підходити, а проведений так активно час разом є безцінним.

Серед організаторів заходу директор Новомерчицького НВК Надія Корецька разом з педагогами школи.

«Коли є порозуміння в громаді, тоді можна багато чого зробити, особливо для дітей. Батьки в цьому питанні це величезний локомотив, який заради щасливих очей своїх дітей, зуміє організувати все. Радію активності і підтримці вчительському активу шкіл, які і під час навчального року і на канікулах розвивають талановиті здібності своїх вихованців», - зазначає заступник міського голови Ольга Борщ.

Потрапивши в цю атмосферу дружби після робочого дня, заступниця міського голови вручила подарунок Нікіті Неділько - переможцю онлайн-конкурсу на кращий рок-образ до свята Дня молоді і залишилася з дітьми, батьками та вчителями до самого ранку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.