A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Про візит до Валок обласної спілки ветеранів АТО

Дата: 14.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 489

 

На зустріч до міського голови Валерія Скрипніченка прибула делегація учасників бойових дій АТО-ООС обласної спілки ветеранів АТО.

 

Делегатів цікавило питання оформлення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та пільгове перевезення учасників бойових дій на території Валківської громади. Такі виїзди наразі спілка запланувала по усій Харківщині, щоб вивчити ситуацію на місцях.

Валерій Скрипніченко запевнив, що всі пакети документів, подані для оформлення земельних ділянок до відділу земельних відносин та екології розглядаються відповідно до законодавства. «Відмовити жодному громадянину ми не маємо права. Усі, хто бажає скористатися своїм правом на виділення землі, це роблять без будь-яких перешкод з боку влади, у тому числі і учасники бойових дій», – повідомив міський голова.

Він також розповів, що в громаді прийнята програма на 2021-2025 роки щодо пільгового перевезення, відповідно до якої всі учасники бойових дій користуються безкоштовним проїздом у приміському та міжміському транспорті. На сьогодні 344 учасника з числа осіб, що брали участь в АТО користуються такими пільгами.

Як зазначив начальник відділу земельних відносин та екології Володимир Гусєв, завтра на пленарному засіданні сесії серед інших будуть також розглянуті два проєкти рішення щодо надання дозволу та передачу у власність земельної ділянки учасникам АТО-ООС.

Сергій Бабаєв, президент спортивного клубу «АТО-М» із Харкова, представник обласної спілки ветеранів АТО запропонував проведення спільних спортивно-оздоровчих заходів патріотичного напрямку для дітей та молоді нашої громади. Цю тему більш детальніше обговорили разом із заступником міського голови Ольгою Борщ.

Результатами зустрічі залишилися задоволені обидві сторони – до місцевої влади нарікань не має, налагодили зв’язки, спланували спільні заходи в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.